Berivan Önala kimdir? Neden öldü? Katilinin 22 suç kaydı çıktı!

Berivan Önala kimdir? Neden öldü? Katilinin 22 suç kaydı çıktı!

Kadın cinayetleri ile sarsılan Türkiye'de bir vahşet daha yaşandı. 22 suç kaydı olduğu öğrenilen katil 42 yaşındaki Erhan Önala 37 yaşındaki eşi Berivan Önala'yı silahla öldürdü. Katil aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi. 

Gündem

10.10.2024, 16:17

İstanbul'da, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde korkunç bir olay yaşandı. 22 suç kaydı olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Erhan Önala'nın 37 yaşındaki eşini hastane bahçesinde kurşunlayarak öldürdüğü aynı silahla intihar ettiği öğrenildi.

Karşılaşmalar 3. bölüm ne zaman çıkacak? 3. bölüm konusu ne? Karşılaşmalar 3. bölüm ne zaman çıkacak? 3. bölüm konusu ne? Haberi Görüntüle

BERİVAN ÖNALA KİMDİR?

Berivan Önala kadın cinayetlerinin son kurbanı. 37 yaşında olan Berivan Önala 42 yaşındaki eşi Erhan Önala tarafından Bakırköy'deki Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin bahçesinde saat 13.20 sıralarında vahşice öldürüldü. Katil koca da aynı silahla kendi yaşamına son verdi. 

Berivan Önala ile Erhan Önala'nın 2005 yılında evlendikleri ve iki çocukları olduğu öğrenildi.

Berivan Önala'yı öldüren Erhan Önala'nın uyuşturucu kullanmaktan 22 suç kaydının olduğu öğrenildi

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler ve sağlık görevlileri bahçede ağaçlık alanda bir kadın ve erkeği cansız halde buldu.

Olay yerinde yapılan araştırmada katilin yanında olayda kullandığı 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve 3 adet 9 mm kovan tespit edildi.

Katledilen İkbal hakkında sosyal medya paylaşımı dikkat çekti! Kahkaha atarak video çekti Katledilen İkbal hakkında sosyal medya paylaşımı dikkat çekti! Kahkaha atarak... Haberi Görüntüle

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Katil Erhan Önala’nın, inşaatlarda işçi olarak çalıştığı ve 22 adet uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading