Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ın yeni transferi Felix Uduokha kimdir?

Beşiktaş'ın yeni transferi Felix Uduokha kimdir?

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve oynadığı oyunla beğeni toplayan Beşiktaş yeni transferini duyurdu. Felix Uduokhai artık siyah beyazlı formayı giyecek. Peki Felix Uduokhai kimdir?

Gündem

27.08.2024, 11:05

Beşiktaş uzun süre peşinden koştuğu yıldız stoper Felix Uduokhai'yi renklerine bağladı. Beşiktaş kadorusun güçlendirirken Süğper Lig'in en formda takımı olmasıya dikkat çekiyor. Beşiktaş'tan transfere ilişkin yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli yakalandı 19 ilde FETÖ'ye 'KISKAÇ' operasyonu: ByLock kullanan çok sayıda şüpheli... Haberi Görüntüle

FELİX UDUOKHAİ KİMDİR?

Felix Ohis Uduokhai d. 9 Eylül 1997'de Nijeryalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Stoper pozisyonunda oynayan Alman profesyonel futbolcu.

Bundesliga ekiplerinden Augsburg forması giyen Felix Uduokhai Beşiktaş'a transfer oldu.

Almanya genç milli takımlarında forma giymiş oyuncusu olan solak stoper Uduokhai, futbola Erzgebirge Aue takımında başladı.

TSV 1860 München, VfL Wolfsburg ve FC Augsburg takımlarında forma giydi. Uduokhai  Beşiktaş'a transfer oldu.

6 Kasım 2020'de Almanya A Milli Takımı'na ilk kez çağrıldı.

Henüz Almanya A Milli takımda forma giymediği için Nijerya A milli takımda forma giyme şansı halen var. 

Uduokhai, 2020 Yaz Olimpiyatları için Almanya'nın kadrosuna seçildi ve burada takımın ikinci maçında Max Kruse'nin kornerden gönderdiği ortayı gole çevirerek Almanya'nın galibiyet golünü attı ve Almanya'ya Suudi Arabistan'a 3-2 yenmesine yardımcı oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading