Betül Önderoğlu kimdir, neden öldü?

Betül Önderoğlu kimdir, neden öldü?

AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu, 27 yaşında hayatını kaybetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Peki, Betül Önderoğlu neden öldü?

Gündem

13.10.2024, 13:15

AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı üyesi Betül Önderoğlu, 27 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Önderoğlu'nun vefatı sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından ailesi için başsağlığı mesajı yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi.

Ömer Çelik, "Gençlik Kolları teşkilatımızın fedakar ve çalışkan mensubu Betül Önderoğlu kardeşimizi geçirdiği trafik kazası sonucu kaybettik. Çok üzgünüz. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz. Teşkilatımızın başı sağ olsun" dedi.

Betül Önderoğlu

Aynı filmi dünya bir kez daha izliyor! Tarih tersine döndü: Lübnan'dan Suriye'ye göç dalgası başladı! Aynı filmi dünya bir kez daha izliyor! Tarih tersine döndü:... Haberi Görüntüle

BETÜL ÖNDEROĞLU KİMDİR?

Betül Önderoğlu, 26 Mayıs 1997 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı ve 27 yaşında olan Betül Önderoğlu, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcısı idi.

27 yaşında olan Betül Önderoğlu, Ankara Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading