Biber gazı tarifi TikTok'u salladı: Kadınlar yükselen fiyatlara böyle direniş gösterdi

İstanbul Fatih'te yaşanan olaylardan sonra  Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in Semih Çelik tarafından korkunç şekilde öldürülmesinin ardından biber gazı fiyatlarına fahiş zam yapıldığı görüldü. Duruma tepkiler yükselirken bir genç kız da TikTok'ta paylaşımında biber gazı tarifi verdi.

Gündem

09.10.2024, 11:49

İstanbul​ Fatih​'te Semih Çelik​ önce evinde Ayşenur Halil​'i öldürmüştü. Daha sonra surlara çağırdığı İkbal Uzuner​'in yaşamına korkunç şekilde son vermişti . Vahşetin ardından katil Semih Çelik kendini surlardan aşağıya attı. Türkiye'nin gündemi yaşanan bu cinayetlerle sarsıldı. Kadınlar da yaşanan bu olaylardan kendini koruyabilmek için yöntemler aramaya başladı. 

CHP'nin acı kaybı! Yıllarını CHP genel merkezinde geçirmişti: Ölüm sebebi belli oldu! CHP'nin acı kaybı! Yıllarını CHP genel merkezinde geçirmişti: Ölüm sebebi... Haberi Görüntüle

ARTAN FİYATLARA ÇÖZÜM ÜRETTİ

Cinayetlerin ardından biber gazı satışları yükseliş göstedi. Yükselen satışları fırsat bilen satıcılar, fahiş zam yaparak ürünlerin fiyatlarını arttırdı. Bu yüksek fiyatlar sonrası satıcılara karşı tepkiler büyüdü. Bazı satıcılar ürün satışını durdu. TikTok'ta ise gündem olan konuya bir kullanıcı çözüm ürettiği videoyu paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu: Son 11 yılda 31 basamak yükseldik Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Teknoloji Hamlesi vurgusu: Son 11 yılda 31... Haberi Görüntüle

BÜYÜK ETKİLEŞİM ALDI 

Genç kız artan biber gazı fiyatlarına karşı evde kendi biber gazını yaptı. Tarifini diğer kadınlarla paylaşan kullanıcı gündeme oturdu. Birçok kullanıcı bu tarifi beğendi ve paylaştı. Bu sayede artan biber gazı fiyatlarına tepki göstermiş oldular. Çamaşır suyu, kırmızı toz biber ve limonla bir karışım yapan genç kız o anları 'biber gazı tarifi' notuyla TikTok hesabında paylaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading