Bidonları fulleyin! İstanbul'ın o ilçelerinde 13 saat sular kesik kalacak!

Bidonları fulleyin! İstanbul'ın o ilçelerinde 13 saat sular kesik kalacak!

İstanbullular dikkat! İSKİ'den yapılan açıklamada  Çatalca ve Silivri'nin bazı mahallelerinde tam 12 saatlik bir su kesintisi meydana geleceği bildirildi. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

Gündem

22.10.2024, 18:50

İSKİ'den yapılan son dakika duyurusunda Büyükçekmece Arıtma Tesisi-Mimarsinan 1400 milimetre çapındaki isale hattının Büyükçekmece Barajı gövde geçişinde esnek boru bağlantı parçalarının montaj çalışmaları yapılacak.

Rıza Uçan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan neden görevden alındı? Rıza Uçan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan neden... Haberi Görüntüle

23 EKİM İSKİ SU KESİNTİSİ

Söz konusu çalışmalar nedeniyle yarın saat 10.00'dan itibaren 13 saat süreyle su verilemeyecek mahalleler;

"Büyükçekmece ilçesinde; Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye mahalleleri. Çatalca ilçesinde; Ferhatpaşa, Kaleiçi, Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Muratbey, Gökçeali, Oklalı, Kestanelik ve Dağyenice mahalleleri. Silivri ilçesinde; Selimpaşa, Kavaklı, Ortaköy, Yenimahalle, Cumhuriyet, Fatih, Pirimehmetpaşa ve Semizkumlar mahalleleri."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading