Sitede Ara

Bilanço ağırlaşıyor! Siyonisti besleyen Mcdonalds'ta bakteri skandalı!

Bilanço ağırlaşıyor! Siyonisti besleyen Mcdonalds'ta bakteri skandalı!

Dünyaca ünlü fast food zinciri McDonald's'tan alınan Quarter Pounder hamburgerleri ABD'de en çok konuşulanlar arasına girdi. "Quarter Pounder" olarak adlandırdığı bir hamburger çeşidinde Escherichia coli (E.coli) tespit edildi. Bakteri nedeniyle hastalanan kişi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.    

Gündem

26.10.2024, 16:57

ABD merkezli uluslararası hamburger zinciri McDonald's​'ın adının karıştığı bir gıda skandalında bilanço ağırlaşıyor. ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından yapılan açıklamada, McDonald's'ın “Quarter Pounder” hamburgerlerinde tespit edilen Escherichia coli (E.coli) bakterisiyle bağlantılı olan vaka sayısının 49'dan 75'e yükseldiği, 22'sinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

TUSAŞ saldırısı yaralıların isim listesi TUSAŞ saldırısı yaralıların isim listesi Haberi Görüntüle

MENÜLERİN DEĞİŞTİRİLMESİNE KARAR VERİLDİ 

Dünya genelindeki fast food restoranları soğan krizi yaşıyor. Menülerdeki soğanlar şimdiye kadar bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra menülerin değiştirilmesine karar verildi. 

Esnaf 'darısı diğer hainlerin başına' diyerek duyurdu!Fethullah Gülen öldü, indirim kampanyası yaptı! Esnaf 'darısı diğer hainlerin başına' diyerek duyurdu!Fethullah Gülen öldü, indirim... Haberi Görüntüle

BAKTERİ 13 EYALETTE TESPİT EDİLDİ 

Bakteriye Colorado, Kansas, Utah, Wyoming, Iowa, Missouri, Montana, Nebraska, New Mexico, Oregon, Wisconsin, Washington ve Michigan olmak üzere 13 eyalette rastlandığı dile getirildi.

Yenidoğan çetesi skandalı ardı arkası kesilmiyor! Çılgın Sedat’ın yeğeni mağdurlar arasında... Yenidoğan çetesi skandalı ardı arkası kesilmiyor! Çılgın Sedat’ın yeğeni mağdurlar ... Haberi Görüntüle

1 KİŞİ BAKTERİDEN DOLAYI HAYATINI KAYBETTİ

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinden (CDC) geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, bakteriden 49 kişinin etkilendiği, 1'inin hayatını kaybettiği duyurulmuştu. Vakalara neden olan gıda maddesinin henüz kesin olarak tespit edilmediği ifade edilen açıklamada, uzmanların kıyılmış soğan ve dana köftesinden şüphelendiği aktarılmıştı.

Hindistan'da son dakika! Ülke alarma geçti: 1 milyon kişi tahliye ediliyor Hindistan'da son dakika! Ülke alarma geçti: 1 milyon kişi tahliye... Haberi Görüntüle

BAKTERİ DİĞER FAST FOOD ZİNCİRLERİNE DE SIÇRADI 

ABD'de McDonald's'ın hamburgerlerinde tespit edilen ve bir kişinin ölümüne neden olan E. Coli salgını diğer fast food zincirlerini de etkiledi. Pizza Hut, KFC ve Burger King gibi devlerin de aralarında bulunduğu bazı restoranlar soğanları menülerinden çıkardı. 

McDonald's yetkilileri, California'daki Taylor Farms'ın bir dağıtım tesisine soğan gönderdiğini, bunun da fast-food zincirinin birkaç eyaletteki restoranlardan Quarter Pounder hamburgerlerini kaldırmasına yol açtığını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişti! Kemal Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişti! Kemal Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Haberi Görüntüle

YETKİLİLER BELİRTİLERİ AÇIKLADI

Belirtilerin genellikle bakterinin alınmasından 3-4 gün sonra başladığını ve çoğu kişinin 1 hafta içinde iyileştiğini hatırlatan yetkililer, 38.8 derece üzeri yüksek ateş, 3 günden uzun süren ishal ya da kanlı ishal, kusma, ağız ve boğaz kuruluğu ile ayağa kalkarken baş dönmesi şikayetleri gösteren kişileri tıbbi destek almaları konusunda uyarmıştı.

(18 Ekim) Yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın deprem tatili var mı? (18 Ekim) Yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Sivas'ta yarın deprem... Haberi Görüntüle

EN SIK YİYECEK YOLUYLA BULAŞIYOR

Normalde insan ve hayvanların bağırsak ortamında bulunabilen E.coli bakterilerinin “Enterohaemorrhagic Escherichia coli (EHEC)” gibi bazı alt türleri yaşamı tehdit edebilen hastalıklara neden olabiliyor. En sık yiyecek yoluyla alınan E.coli bakterilerinin, yüzde 85 oranında iyi pişirilmemiş veya çiğ etlerden, süt ve süt ürünlerinden ve iyi temizlenmemiş sebze ile meyvelerden bulaştığı biliniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading