Sitede Ara

BİM banka mı kuruyor? BİM'in bankasının adı ne olacak?

BİM banka mı kuruyor? BİM'in bankasının adı ne olacak?

Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan BİM yeni bir alanda yatırım yapmaya karar verdi. Borsa İstanbul'da hisseleri işlem gören BİM'den KAP'a yapılan açıklamada dijital katılım bankacılığı alanında yatırım yapılacağı bildirildi. BİM banka mı kuruyor? BİM'in bankasının adı ne olacak? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

07.10.2024, 17:56

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden BİM bambaşka bir alanda yatırım yapmaya karar verdi. Yatırım alanının bankacılık olduğu öğrenildi. Ünlü market zinciri BİM'den bankacılık hamlesi geldi. BİM'den KAP'a yapılan bilgilendiremde bir dijital katılım bankası ile iştirak çalışmalarına başladığını duyurdu.

Pençe-Kilit şehidimizin son sözleri yürekleri dağladı Pençe-Kilit şehidimizin son sözleri yürekleri dağladı Haberi Görüntüle

BİM BANKA MI KURUYOR?

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmi bir bildirimde bulunan BİM dijital katılım bankası ile iştirak çalışmalarına başladığını duyurdu.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı mı oldu? Yavaş-İmamoğlu arasında adaylık gerilimi! Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı mı oldu? Yavaş-İmamoğlu arasında adaylık gerilimi! Haberi Görüntüle

BİM'İN BANKASININ ADI NE OLACAK?

BİM Yönetim Kurulunun 22 Temmuz’da kurulması muhtemel bir dijital katılım bankasına iştirak edeceği, bunun için de araştırmalara başladıkları belirtildi. BİM'den KAP'a yapılan açıklamada "Kurulması muhtemel bir dijital katılım bankasına iştirak edilmesi konusunda araştırmalara başlanması hakkında Yönetim Kurulumuz, 22.07.2024 tarihinde, kurulması muhtemel bir dijital katılım bankasına iştirak edilmesi hususunda araştırma yapılmasına karar vermiş; eş zamanlı olarak, SPK'dan muhtemel işlemin "Önemli Nitelikte İşlem" olup olmayacağına ilişkin görüş talep edilmiştir. Kurul tarafından yapılacak geri bildirimin İşlem'in akışı bakımından esaslı etkisi olacağı değerlendirilerek, yatırımcıların yanıltılmaması ve işlem akışının doğru belirlenmesi adına aynı tarihte özel durum açıklamasının ertelenmesine karar verilmiştir. Kurul tarafından şirketimize İşlem'in "Önemli Nitelikte İşlem" olmadığına yönelik görüş yazısı iletilmiş olup, Şirketimiz bünyesinde araştırma çalışmalarına devam edilmektedir. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça yatırımcılarımıza bilgi verilmeye devam edilecektir." denildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading