Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar Güler'den cevap: Turistik geziye gelebilir

Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar Güler'den cevap: Turistik geziye gelebilir

TBMM'de AK Parti grup toplantısı öncesi açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Güler, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'ın "F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerine, "Yılda 60 milyon turist geliyor, Yunan Bakan da buyursun turistik geziye gelsin" ifadelerini kullandı.

Gündem

24.07.2024, 14:43

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ve Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis Türkiye hakkında birkaç gün arayla skandal açıklamalarda bulundu. Dendias, Türk ordusu için 'işgalci' derken, Georgiadis ise F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebileceklerini iddia etti.

İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? Haberi Görüntüle

"F-35'LERLE BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Kıbrıs'taki Türk ordusuna 'işgalci' diyen Dendias "Kıbrıslı Türklerin utanç şenliklerini ve İşgalci Türk Ordusu’nun yarım asırdır Kıbrıs’ta hukuk dışı varlığını en kesin şekilde kınıyoruz" dedi.

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis de katıldığı televizyon programında Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Georgiadis, F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebileceklerini ifade ederken Türkiye'nin havacılıkta sıfır olduğunu iddia etti.

Mide bulandıran sahtekarlık! Kuyu kebabına tekila kokoreçe votka Mide bulandıran sahtekarlık! Kuyu kebabına tekila kokoreçe votka Haberi Görüntüle

"TURİST OLARAK GELEBİLİR"

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir muhabir tarafından, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'ın “F-35'lerle bir gece ansızın Türkiye'de olabiliriz” sözlerinin sorulması üzerine Güler, “Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor. Yunan Bakanı da turistik gezi için bekliyoruz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading