Bir gecelik konserde milyonlar kazanan Mustafa Sandal'dan skandal paylaşım: Kredi kartı limitini düşürdü!

Bir gecelik konserde milyonlar kazanan Mustafa Sandal'dan skandal paylaşım: Kredi kartı limitini düşürdü!

Tek gecelik konserinde bir kaç saat içinde Mustafa Sandal, kredi kartı limiti 100 bin liranın üzerinde olanlardan hizmet bedeli alınması talebinden sonra kredi kartı limitini 99 bin liraya düşürdü.

Gündem

14.10.2024, 14:20

Şarkıcı Mustafa Sandal, kredi kartlarından Savunma Sanayii Destekleme Fonu için kesilecek 750 liralık katkı payını ödememek için kredi kartının limitini düşürdü.

AK Parti tarafından geçtiğimiz cuma günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) sunulan Savunma Sanayii ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi gündemdeki yerini koruyor. Torba yasa teklifi salı gün TBMM Plan Bütçesi Komisyonu’nun önüne gelecek.

Yengesini dövüp sığındığı eve molotof atmıştı. İfadesi 'pes' dedirtti Yengesini dövüp sığındığı eve molotof atmıştı. İfadesi 'pes' dedirtti Haberi Görüntüle

SAVUNMA SANAYİSİ'NE DESTEK İÇİN 750 TL KATKI PAYI

Kanun teklifinde yer alan ‘100 bin lira ve üzeri limitli kredi kartlarından savunma sanayiine destek için 750 lira 'katkı payı' çekilecek’ maddesi özellikle daha çok maddi durumu iyi olanlar tarafından tepki gördü. Teklifin maddeye ilişkin detayları da merak ediliyorken katkı payının ne zaman çekileceği belli oldu. 750 liralık pay, her yılın ocak ayının 5’inci günü itibarıyla kart sahibinin hesabına yansıtılacak.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un işgalden kurtuluşu mesajı Haberi Görüntüle

YIILIK 750 TL MİLYONLAR KAZANAN MUSTAFA SANDAL'A YÜK OLDU 

Söz konusu teklifle ilgili araştırmalar yapmaya devam ederken Şarkıcı Mustafa Sandal'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi. X hesabından paylaşım yapan Sandal, kredi kartı limitini 99 bin liraya düşürdüğünü kaydetti. Milyonlar kazanan ünlü sanatçı paylaşımında “Genelde haftaya spor yaparak girerim ama bu haftaya kredi kartı limitimi 99 bin TL’ye düşürerek başladım. İyi haftalar” ifadelerine yer verdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading