BirGün yazarından skandal açıklama! ''Seçim sandıkta kazanılmaz'' diyerek sokağı işaret etti

BirGün yazarından skandal açıklama! ''Seçim sandıkta kazanılmaz'' diyerek sokağı işaret etti

Halk TV'de yorumculuk yapan BirGün yazarı İbrahim Varlı, muhalefetin seçim mağlubiyetiyle ilgili yaptığı değenlendirmede halkı sokağa davet edecek nitelikte açıklamalarda bulundu. Demokrasinin yolunun sandıktan geçtiğine inananlara da ''Biz rejime karşıyız, yeniden parlamenter sistemi güçlendireceğiz oraya geçeceğiz. Sokağa çıkılmasın, sokağa inilmesin' denildi. Sokağı bitirdiniz.'' diyerek de serzenişte bulundu.

Gündem

23.01.2024, 21:03

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim hezimeti bazı yandaş gazeteciler için travma oldu. Yenilgiyi kabullenemeyen kişiler arasında BirGün yazarı İbrahim Varlı da yer aldı. Halk TV'de yorumculuk yapan Varlı, seçim sonuçları ile ilgili değerlendirme yaptığı sırada sokak çağrısında bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı genç kadının burnunu kırdı! İstifası İstendi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı genç kadının burnunu kırdı! İstifası... Haberi Görüntüle

"SEÇİM SANDIKTA KAZANILMAZ, YANILGIYA DÜŞÜNÜLDÜ"

Demokrasiden dem vurarak, aykırı davranışlar sergileyen Varlı, "Seçim sandıkta kazanılmaz. Bu yanılgıya düşüldü. 'Biz rejime karşıyız, yeniden parlamenter sistemi güçlendireceğiz oraya geçeceğiz. Sokağa çıkılmasın, sokağa inilmesin' denildi. Sokağı bitirdiniz." ifadelerini kullanarak hem sokak çağrısında bulundu hem de ikiyüzlülüğünü gözler önüne serdi. 

Meteoroloji uyardı: Hava durumuna bakmazsanız yandınız! Hafta sonu planlarınızı iptal edin Meteoroloji uyardı: Hava durumuna bakmazsanız yandınız! Hafta sonu planlarınızı iptal... Haberi Görüntüle

"BU İŞ SANDIK MESELESİ DEĞİL"

"'Sandıkta hesap soracağız' dediniz ve yenildiniz. Çünkü bu iş sandık meselesi değil. Seçimlerin sandıklarda kazanılmayacağını gördük." diyen Varlı, "Daha farklı yollarla, yöntemlerle neler yapılması gerektiği ortada. Çok bilinmeyenli bir denklemden bahsetmiyoruz. Hele ki Türkiye gibi bir ülkede." diye konuştu.

"Çürümüş beyinli kalbi kararmış bir mahluk!" Sözde oyuncu ve yönetmen... Haberi Görüntüle

"DEMOKRASİ SANDIKTAN İBARET DEĞİL"

Cumhurbaşkanlığı seçimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir galibiyet ile 5 yıl daha görevini sürdürmeye hak kazandı. O akşam seçim sonuçlarını hazmedemeyen Fox TV’de Sözcü yazarı Çiğdem Toker de skandal açıklamalarda bulunmuştu. Toker "Serbest seçimlerle bir siyasal iktidar el değiştirebilir mi sorusu artık kritik bir soru haline gelmiştir. Demokrasi sandıktan ibaret değildir." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading