Bitcoin neden düşüyor? BTC düşmeye devam eder mi?

Bitcoin neden düşüyor? BTC düşmeye devam eder mi?

15 bin dolar seviyelerinden kısa süre içinde 70 bin dolara kadar çıkan bitcoin son aylarda yatırımcısını üzmeye devam ediyor. Bitcoin 4 Temmuz'da 57 bin dolar seviyesine kadar düştü. Peki Bitcoin neden düşüyor? BTC düşmeye devam eder mi?

Gündem

04.07.2024, 13:24

Bitcoin son 24 saat içinde büyük bir değer kaybına uğradı. 1 günde yüzde 4'e yakın bir düşüş yaşayab bitcoin yatırımcıları panik içinde. Bitcoin Mayıs ayından bu yana en düşük seviyesine kadar geriledi. Bitcoinde yaşanan sert düşüşün nedeni yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı. Öncelikle bitcoin ve diğer kripto para varlıklarının riskli bir varlık olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu tür varlıklarda kayıplar oldukça fazla olabilir. 

Yarın 18 Ekim okullar tatil mi? Cuma hangi illerde okullara deprem tatili var? Yarın 18 Ekim okullar tatil mi? Cuma hangi illerde okullara... Haberi Görüntüle

BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

Bitcoin'in neden düştüğüne dair bilgiler gelmeye başladı. Öncelikle 60 bin dolara karşılık gelen direnç seviyesinin altında kalan bitcoinde volatilite meydana geldi. Bitcoin 57 bin dolara kadar geriledi. Psikolojik desteğin altında kalması bitcoin için değer kaybına neden oldu. 

2014’te çöken kripto para borsası Mt. Gox‘un alacaklıları için yaklaşan ödemeler de bitcoin ve kripto para piyasası için baskı oluşturuyor.  Alacaklılar Temmuz ayından itibaren yaklaşık 9 milyar dolar değerindeki yaklaşık 142 bin adet BTC’den paylarını almaya başlayacaklar.

Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra intihar etti Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra... Haberi Görüntüle

BİTCOİN DÜŞMEYE DEVAM EDER Mİ?

Uzmanlar bitcoin ve kripto para varlıklarının riskli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor ve yatırım yaparken iki kez düşünülmesi gerektini belirtiyor. Bitcoinin önümüzdeki süreçteki konumunu kestirmenin oldukça güç olduğu belirtiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading