Yandex Metrica

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Erken mi tamamlanacak?

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Erken mi tamamlanacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sürücüleri sevindiren açıklamayı yaptı. Uraloğlu Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara-İstanbul yönündeki tünel uzatma çalışmalarının beklenenden daha da kısa sürede tamamlanacağını açıkladı. Uraloğlu daha önce 19 Eylül olarak açıkladığı tarihin 10 gün erken olabileceğini belirtti. Peki Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? Erken mi tamamlanacak?

Gündem

04.09.2024, 09:14

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan sürücüleri sevindiren açıklamalarda bulundu. Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara-İstanbul yönündeki tünel uzatma çalışmalarI tüm hızıyla devam ederken açılış tarihinde güncelleme yapıldı. Dağa önce 19 Eylül'de tamamlanması beklenen tünel çalışmalarının 10 gün erken tamamlanabileceği belirtildi.

Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar verildi! Polat davasında tutuklu kalmadı! Dilan Polat'ın lüks araçları hakkında karar... Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara-İstanbul yönündeki tünel uzatma çalışmalarının 10 gün erken tamamlanacağı belirtildi. Bakan Uraloğlu şunları kaydetti: "Bunu gece gündüz ben de takip ediyorum. Arkadaşlardan bilgi alıyoruz. Trafik bu hafta sonundan itibaren artık rutin seyrine dönmüş olacak. Çalışmalarımızda bir aksilik olmazsa, muhtemelen bir 10 gün öne çekmiş olacağız. Yani 19 Eylül'e kalmadan 50 gün değil de 40 günlük bir süre sonunda inşallah bitirmiş olacağız. Muhtemelen pazar günü."

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Famagusta' dizisine tepki: Gerçekler saptırılıyor! KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'dan 'Famagusta' dizisine tepki: Gerçekler saptırılıyor! Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI TÜNELİ ERKEN Mİ TAMAMLANACAK?

Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nde devam eden çalışmaların erken tamamlanacağını duyurdu. Uraloğlu çalışmaların ikinci ayağı kapsamında ise 31 Temmuz'da Ankara-İstanbul yönünde hizmet veren tünelde uzatma çalışmalarına başladıklarını kaydederek, "İstanbul istikameti kapalı olduğu için trafiği alternatif güzergahlara vermiştik. Orada bir bekleme var 3-4 saatlere varan." ifadelerini kullandı. Çalışmalar yaklaşık olarak 10 gün erken tamamlanabilir. Bolu Dağı Tüneli inşaat çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı ve tünelin ne zaman açılacağı konusunda net tarih ilerleyen günlerde verilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading