Yandex Metrica

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? İstanbul yönü açıldı mı?

Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? İstanbul yönü açıldı mı?

Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönünde yapılan çalışmalar sürücüleri oldukça zorladı. Yağışlı havaların başlamasına az bir süre kala sürücüler çalışmaların bir an önce sona ermesini ve tünelin açılmasını istiyor. Bolu Dağı Tüneli ne zaman açılacak? İstanbul yönü açıldı mı? soruları sürücüler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

31.08.2024, 14:55

Ulaştırma ve Altyapı Bakın Abdulkadir Uraloğlu'ndan Bolu Dağı Tüneli'nde yapılan açlışmalara ilişkin açıklama geldi. Sürücüleri oldukça zorlayan çaışmada yavaş yavaş sona gelindiği ve tünelin yakın zamanda açılacağı belirtildi. 

Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Duygu Sarışın kimdir? Hangi dizide oynadı? Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Bolu Dağı'nın Ankara-İstanbul yönündeki çalışmalarda sona gelindiği belirtildi. Çalışmaların 19 Eylül'de sona ermesinin beklendiği açıklandı. Bakan Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada "Bolu Dağı Tüneli'ndeki bu çalışmalarımızın ardından olası yoğun bir yağış döneminde bu kesimde daha önce yaşadığımız olumsuz durumların hiçbirini yaşamayacağız inşallah. Şu anda D-100 yolunda yaşanan yoğunluk elbette geçici. Çok kısa bir süre sonra eylül ayının 19'unda bitmesini planlıyoruz. İnşallah bundan sonra da Bolu Dağı geçişi bu tür nedenlerden dolayı trafik kesintisine uğramayacak." dedi.

Katliam gibi kaza! TEM'de 8 araç birbirine girdi: 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı Katliam gibi kaza! TEM'de 8 araç birbirine girdi: 2 kişi... Haberi Görüntüle

BOLU DAĞI TÜNELİ İSTANBUL YÖNÜ AÇILDI MI?

Bolu Dağı Tüneli Ankara-İstanbul yönü henüz açılmadı. Çalışmalar devam ediyor. Uraloğlu, tünelin son çalışmalarını incelemek için alanda bulundu. Uraloğlu "Çok kısa süre sonra 19 Eylül'de bitmesini planlıyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading