Yandex Metrica

Boris Borisenko kimdir? İş insanı Boris Borisenko nereli?

Boris Borisenko kimdir? İş insanı Boris Borisenko nereli?

Vaniköy sırtlarında konumlanan ve bir dönemler Adnan Oktar'ın malikanesi olarak adlandırılan villanın yeni sahibinin Boris Borisenko olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre Boris Borisenko villa için 26 milyon dolar ödedi. Boris Borisenko kimdir? soruları yeniden gündeme geldi.

Gündem

22.08.2024, 15:34

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik 11 Temmuz 2018'de başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi tutuklandı. Adnan Oktar'ın mal varlığı ise dikkatleri çekmişti. Tutuklanarak cezaevine giren ve rekor bir cezaya çarptırılan Adnan Oktar'ın  kadın ve erkek müritleriyle yaşadığı Kandilli Vaniköy’deki villanın akıbeti belli oldu. Adnan Oktar'ın kozmik malikanesi Rus iş insanı Boris Borisenko'ya satılmıştı.

Bakan Tunç'tan 2 Suriyelinin bakanlıkta işe alındığı iddiasına yanıt: 'Resen soruşturma başlatıldı' Bakan Tunç'tan 2 Suriyelinin bakanlıkta işe alındığı iddiasına yanıt: 'Resen... Haberi Görüntüle

BORSİ BORİSENKO KİMDİR?

Boris Borisenko Rus iş insanıdır. Çeşitli alanlarda yatırımları olan Rus iş insanı İstanbul'un en görkemli noktalarından birinde yer alan Adnan Oktar’ın villasını satın almıştı. 

Vaniköy sırtlarında konumlanan ‘kozmik malikâne’ olarak tanımlanan villa 26 milyon dolara Rus milyarder Boris Borisenko tarafından satın alındı.

Adnan Oktar’ın İstanbul Vaniköy’de yıllardır kiracısı olduğu ünlü malikâne geçtiğimiz yıl ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç’e satılmıştı.

Ancak alıcının Abramoviç olmadığı ortaya çıktı.  Hürriyet'te yer alan iddiaya göre; 10 dönümlük arazideki iki villa, İngiltere merkezli Pure Fueloil isimli şirketin sahibi Boris Borisenko tarafından 26 milyon dolara satın alındı.

Habere Tepki Ver

0

1

2

0

0

0

0

0

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading