Böyle kaçış planı görülmedi! Yurt dışına çıkmaya çalışan 2 Suriye uyruklu şahıs bakın nereye saklandı

Böyle kaçış planı görülmedi! Yurt dışına çıkmaya çalışan 2 Suriye uyruklu şahıs bakın nereye saklandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 2 Suriye uyruklu göçmen, otomobilin arka koltuğunun altına gizlenmiş halde yakalandı. Kaçak göçmenlerin kullandığı bu ilginç kaçış planı, polis ekiplerinin dikkati sayesinde bozuldu.

Gündem

10.10.2024, 14:02

Edirne’de yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan iki Suriye uyruklu şahıs, polis ekiplerinin yaptığı titiz bir operasyonla yakalandı. Kaçak göçmenler, son derece riskli ve sıra dışı bir planla otomobilin arka koltuğunun tabanına gizlenmiş halde bulunurken, kaçış anları kameralar tarafından kaydedildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, düzensiz göçmenler ve göçmen kaçakçılığına karşı yürüttüğü operasyonlar kapsamında şüpheli bir aracı durdurdu. Yapılan aramada, otomobilin arka koltuğunun altında gizlenmiş halde 2 Suriye uyruklu şahıs tesipit edildi.

Bakan Fidan'dan kritik temas: ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile New York'ta bir araya geldi Bakan Fidan'dan kritik temas: ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile New... Haberi Görüntüle

HAYATİ TEHLİKEYE RAĞMEN KAÇIŞ DENEMSİ

Göçmenlerin saklandığı yerde nefes alabilmeleri için hortum sistemi kurulduğu belirlenirken, bu yöntem ölüm riskine rağmen kaçış planının ciddiyetini gözler önüne serdi. Kaçak göçmenler, gerekli işlemler için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

O video gündem oldu! Eski futbolcu Serhat Akın vurulacağını kendi ağzıyla söylemiş: Beni indirecekler! O video gündem oldu! Eski futbolcu Serhat Akın vurulacağını kendi... Haberi Görüntüle

KAÇAKÇILAR TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan R.A. ve C.O. isimli iki göçmen kaçakçısı, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekiplerinin dikkati sayesinde engellenen bu ilginç kaçış girişimi, göçmen kaçakçılığında kullanılan yaratıcı ama tehlikeli yöntemleri bir kz daha gözler önüne serdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading