Böyle vahşet ne görüldü ne duyuldu! Babası ve kardeşini yaralayıp diri diri yaktı

Böyle vahşet ne görüldü ne duyuldu! Babası ve kardeşini yaralayıp diri diri yaktı

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 28 yaşındaki K. Pekdemir, babası Süleyman Pekdemir ve ağabeyi Muhammet Pekdemir'i bıçaklayarak öldürdü, ardından evi ateşe verip kaçtı.

Gündem

22.10.2024, 08:55

Son zamanlarda artan şiddet olayları toplumda büyük bir infiale yol açarken bu kez de Denizli'de bir vahşet yaşandı. Gözü dönen evlat, para yüzünden babası ve ağabeyini öldürdü.

Kan donduran olay Denizli'de meydana geldi. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda uyuşturucu bağımlısı olan ve madde satın almak için babasından para isteyen K. Pekdemir, çıkan tartışmanın ardından babası ve ağabeyini gözünü kırpmadan bıçakladı.

Heyecanlandıran gelişme yaşanıyor! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yaya trafiğine açılacak mı? Ulaştırma Bakanlığı son noktayı koydu... Heyecanlandıran gelişme yaşanıyor! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yaya trafiğine açılacak... Haberi Görüntüle

AĞABEYİ VE BABASINI DİRİ DİRİ YAKTI

Çıkan tartışmanın ardından ağabeyini ve babasını bıçkaldıktan sora evi ateşe hayırsız evlat, olay yerinden kaçtı. Yapılan ihbarın ardından olay yerinde jandarma ve itfaiye ekipleri geldi. yangın söndürülürken hzyırsız evlat fazla kaçamadan kıskıvrak yakalandı. Yangın söndürüldüğünde, baba ve oğlun cansız bedenleriyle karşılaşıldı.

Balyozla Atatürk heykeline saldırdı linçten son anda kurtuldu Balyozla Atatürk heykeline saldırdı linçten son anda kurtuldu Haberi Görüntüle

HAYIRSIZ EVLATTAN ÇELİŞKİLİ İFADELER

Güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, olay sonrası bir şahsın motosikletle bölgeden uzaklaştığını tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda, şüpheli K. Pekdemir ilçe merkezinde yakalandı. Jandarmadaki ifadesinde çelişkili bilgiler veren Pekdemir, önce "Bıçakla öldürdüm" derken, sonrasında "Tüfekle vurdum" ifadelerini kullandı.

Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası yurdu saracak Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası... Haberi Görüntüle

PARA YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Olayın yaşandığı evde, Süleyman ve Muhammet Pekdemir'in birlikte yaşadığı, Süleyman Pekdemir'in bir süre önce eşinden boşandığı ve eşinin kent merkezinde başka bir oğluyla yaşadığı öğrenildi. Uyuşturucu bağımlısı olan K. Pekdemir'in babasıyla sık sık para yüzünden tartıştığı iddia edildi. Şüphelinin yakalanmasının ardından, jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı inceleme başlattı.

Olayla ilgili ailenin diğer oğlu 28 yaşındaki K.P. ilçe merkezinde gözaltına alındı. K.P'nin ifadesinde babası ve ağabeyinden para istediğini, olayda bıçak ya da silah kullanıp kullanmadığını hatırlamadığını, parayı alamadığı için evi kundaklayıp kaçtığını söylediği öğrenildi.​​​​​​​

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading