Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu akşam Çaykur Rizespor maçında Osimhen oynayacak mı? Osimhen neden yok ikinci yarı oynayacak mı?

Bu akşam Çaykur Rizespor maçında Osimhen oynayacak mı? Osimhen neden yok ikinci yarı oynayacak mı?

Süper Lig'in 5. haftasında kendi evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Osimhen'in forma giyip giymeeyceği merak konusu oldu. Peki bu akşam Çaykur Rizespor maçında Osimhen oynayacak mı? Osimhen neden yok ikinci yarı oynayacak mı? 

Gündem

14.09.2024, 14:33

Süper Lig'e bomba transferlerle giren Galatasaray devre arasında da  Victor Osimhen, İsmail Jakobs ve Roland Sallai'yi renklerine bağladı. 100 milyon euro değerindeki yıldız forvet Osimhen'in transferi dünya spor gündemi tarafından da büyük ses getirdi. Taraftarlar ise Osimhen'i ilk kez sarı kırmızılı forma ile izleyebilecek. 

İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi için memleketinde  cenaze töreni düzenlenecek İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi için memleketinde cenaze töreni düzenlenecek Haberi Görüntüle

BU AKŞAM ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINDA OSİMHEN OYNAYACAK MI?

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor ile RAMS Park'ta karşılaşacak. Bu karşılaşmada yıldız golcü Osimhen'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Alınan bilgilere göre Osimhen'in 14 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor maçında kadroda yer alması bekleniyor. 

Son dakika... Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Tutuklu amcanın avukatı davadan çekildi Son dakika... Narin Güran cinayetinde flaş gelişme: Tutuklu amcanın avukatı... Haberi Görüntüle

OSİMHEN NEDEN YOK İKİNCİ YARI OYNAYACAK MI?

Galatasaray'ın son antrenmanına yeni transferler Jakobs ve Osimhen de katıldı. Teknik Direktör Okan Buruk’un Nijeryalı forveti, Çaykur Rizespor karşısında ikinci yarı sahaya sürmesi bekleniyor. Osimhen'in ilk yarı değil ikinci yarı az bir süre oyuna dahil edileceği öğrenildi. 

Netflix'in Türk düşmanı dizisi Famagusta ile ilgili karar! RTÜK flaş gelişmeyi duyurdu Netflix'in Türk düşmanı dizisi Famagusta ile ilgili karar! RTÜK flaş... Haberi Görüntüle

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Muslera - Jelert - Nelsson - Davinson - Berkan - Torreira - Gabriel Sara - Yunus Akgün - Mertens - Barış Alper - Batshuayi (Victor Osimhen)

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading