Yandex Metrica

Bu depremi bekliyorduk! Bitlis sallandı, Naci Görür bir kez daha uyardı: Aman dikkat!

Bu depremi bekliyorduk! Bitlis sallandı, Naci Görür bir kez daha uyardı: Aman dikkat!

Öğle saatlerinde 4.5 büyüklüğünde sallanan Bitlis depremine ilişkin açıklamalarda bulunan Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür kritik uyarılarda bulundu. Deprem beklediğimizi söylemiştik diyen Görür, "Aman bu aralar dikkat" diyerek uyarılarda bulundu.

Gündem

25.09.2024, 18:26

AFAD ve Kandilli tarafından açıklanan veriler neticesinde saat 12:50'de meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olmuştu. Herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı Bitlis depreminin ardından açıkalam yapan Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür dikkat çeken uyarılarda bulundu. 

Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Financial Times Erdoğan'ın ekonomi hamlelerini yazdı: Güçlü lider yatırımcıları çekiyor! Haberi Görüntüle

"AMAN DİKKAT!"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Deprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Bitlis-Yumrukaya/ Tatvan’da 4,7 deprem oldu. Daha önce buralarda deprem beklediğimizi söylemiştik zira 6 şubat depremlerinde Arap levhası kuzeye savrulmuş ve Bitlis- Zagros hattını ve Van Gölü güneyini baskı altına almıştı. Bu aralar Bitlis- Zagros hattına ve çevresine dikkat" ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading