Yandex Metrica

Bu diyalog Makedonya ziyaretine damga vurdu! Dışileri Bakanı Hakan Fidan'a yaşlı amcadan gülümseten soru!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Kuzey Makedonya'daki Türk Çarşısı ziyaretinde yaşlı bir amcayla diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu.  Bakan Fidan'a yoğun ilgi gösterilirken, yaşlı bir amcanın sorusu hem Bakan Fidanı hemde duyanları gülümsetti.   

Gündem

05.09.2024, 18:17

Resmi görüşmelere katılmak için Makedonya'da bulunan Fidan, 4 Eylül'de ilk olarak Türk Çarşısı'na gitti. Burada yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Fidan'ın ziyareti sırasında dikkat çeken anlar yaşandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Makedonya'daki ziyaretine 'Tayyip abi nasıl?' sorusu damga vurdu. Resmi görüşmeler kapsamında 4 Eylül'de Kuzey Makedonya'ya Bakan Fidan ve ekibi, Makedonya heyetiyle Ankara-Üsküp arasındaki ilişkilerini ele alacak. 

Netflix'in Türk düşmanı dizisi Famagusta ile ilgili karar! RTÜK flaş gelişmeyi duyurdu Netflix'in Türk düşmanı dizisi Famagusta ile ilgili karar! RTÜK flaş... Haberi Görüntüle

BAKAN FİDAN SORUYU DUYUNCA GÜLÜMSEDİ 

Makedonya Türkü yaşlı bir amca Bakan Fidan'a 'Hoş geldiniz' derken elini öpmeye çalıştı. Yaşlı amcanın elini öpmesine izin vermeyen Bakan Fidan sonrasında ise gelen soruyu duyunca gülümsedi.

Gülbin Tosun neden kovuldu? Gülbin Tosun NOW Haber'de neden yok? Gülbin Tosun neden kovuldu? Gülbin Tosun NOW Haber'de neden yok? Haberi Görüntüle

"TAYYİP ABİ NASIL?"

Önce Bakan Fidan'a "Nasılsınız?" diyen yaşlı adam, sonrasında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Tayyip abi nasıl?" diye sordu.

Bakan Fidan da "Tayyip abi iyi" yanıtını verirken, yaşlı amca selamlarını gönderdi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading