Sitede Ara

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Yoğun kar fırtına ve sağanak alarmı

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Yoğun kar fırtına ve sağanak alarmı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, yeni hafta soğuk başlayıp sonra ısınacak. Meteoroloji ayrıca 7 il için sarı kodlu kar uyarısında bulundu.

Gündem

21.10.2024, 11:10

Yeni hafta soğuk başlayıp sonra ısınacak. Yapılan tahminlere göre; hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Antalya'da kuyu kebabından tekila çıkan restoran hangisi? Kokoreç'ten votka çıkan işletmenin adı ne? Antalya'da kuyu kebabından tekila çıkan restoran hangisi? Kokoreç'ten votka çıkan... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞLAR DİKKAT

Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz'de (Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane ve Artvin) kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak, bu illerimizin 1100-1200 metre üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yükseklerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Antalya'da şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu Antalya'da şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu Haberi Görüntüle

RÜZGAR 40-60 KM/SAAT ESECEK

Rüzgârın, Marmara’nın güneybatısı, Kıyı Ege, İç Anadolu’nun güneyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Doğu Anadolu’nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkat! İç Ege ve İç Anadolu'da don hadisesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon dizginlenmeye başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon dizginlenmeye başladı Haberi Görüntüle

7 İL İÇİN SAĞANAK VE KAR YAĞIŞI UYARISI

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun,ve Trabzon için sarı kodlu sağanak ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

İstanbul çoğunlukla bulutlu 18, Ankara açık 17, İzmir 23, Bursa 19, Antalya güneşli 27 derece. Poyraz istanbul ve İzmir'de kuvvetli estiğinden sıcaklık termometre değerinin 4 derece altında hissediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading