Yandex Metrica

Bu kaçıncı ihmalkarlık? AK Parti'den İBB'ye sert tepki: İstanbullular, İETT'de can vermek istemiyor!

Bu kaçıncı ihmalkarlık? AK Parti'den İBB'ye sert tepki: İstanbullular, İETT'de can vermek istemiyor!

CHP'li İBB Ekrem İmamoğlu döneminde İETT resmen arızaların merkezi haline geldi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği 51 kişinin de yaralandığı metrobüs kazasından sonra bugün trafiğin en yoğun olduğu saatte Halıcıoğlu durağında metrobüs yangını çıktı. Metrobüsün içindeki yolcular tahliye edilirken son bir haftada peş peşe yaşanan olaylar İBB'nin ihmalkarlığını bir kez daha gözler önüne sererken AK Parti'den kazalara tepki geldi.   

Gündem

06.09.2024, 14:44

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) tepki göstererek, "Ulaşımda kaza veya arıza olması elbette mümkündür. Ancak, kazaların ve yangınların rutinleşip normalleşmesi büyük bir tehdit oluşturuyor. İstanbullular, İETT'de can vermek istemiyor." açıklamasında bulundu. 

Hapse atılanlar hakkında konuştu! Gülen'in yeğeni Amcasını deşifre etti: Ben çok yattım, biraz da onlar yatsın! Hapse atılanlar hakkında konuştu! Gülen'in yeğeni Amcasını deşifre etti: Ben... Haberi Görüntüle

METROBÜS ALEV TOPUNA DÖNDÜ 

İstanbul'da Halıcıoğlu'nda seyir halindeki metrobüste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beyoğlu'nda Halıcıoğlu ile Okmeydanı metrobüs durakları arasında, Mecidiyeköy yönüne ilerleyen Otokar markalı metrobüsün motor bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Araçtaki yolcular tahliye edilirken, yangında oluşan yoğun duman çevreye yayıldı.

Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR YİNE YOLDA KALDI 

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle metrobüs yolunda seferler aksadı. Yolun kapanması nedeniyle bazı metrobüsler ilerleyemezken, uzun kuyruk oluştu.Yangının söndürülmesinin ardından seferler tek şeritten sağlanmaya başladı.

Narin cinayetinde son dakika... O isim tutuklandı Narin cinayetinde son dakika... O isim tutuklandı Haberi Görüntüle

OSMAN NURİ KABAKTEPE'DEN İBB'YE TEPKİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) ihmalkarlığına tepki göstererek, kazaların ve yangınların normalleşmesinin büyük bir tehdit oluşturduğunu ifade etti. 

Hedef 15 milyar dolar: Türkiye ile Mısır arasında anlaşmalar imzalandı Hedef 15 milyar dolar: Türkiye ile Mısır arasında anlaşmalar imzalandı Haberi Görüntüle

"İSTANBULLULAR İETT'DE CAN VERMEK İSTEMİYOR"

Kabaktepe, 'İBB yönetimini uyarıyoruz' diyerek "Bakımsızlık, koordinasyonsuzluk ve ihmaller, İstanbul'un ulaşımını çileden çıkarıp, Allah korusun, 'ölümcül bir tehdide' dönüştürdü. Bozulan otobüsler, yanan metrobüsler ve duraklarda çileyle bekleyen on binlerce İstanbullu. Ulaşımda kaza veya arıza olması elbette mümkündür. Ancak, kazaların ve yangınların rutinleşip normalleşmesi büyük bir tehdit oluşturuyor. İstanbullular, İETT'de can vermek istemiyor." açıklamasında bulundu. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading