Bu kadar çarpıtma olamaz! Tepki yağınca apar topar sildiler: Halk TV'den Bahçeli'yle ilgili yalan paylaşım!

Bu kadar çarpıtma olamaz! Tepki yağınca apar topar sildiler: Halk TV'den Bahçeli'yle ilgili yalan paylaşım!

  Devlet Bahçeli'nin dün gerçekleşen MHP Grup Toplantısı'ndaki Öcalan ve DEM Parti sözlerini CHP'nin fonladığı Halk TV yalan bir algıyla çarpıtıldı. Bahçeli'ye ait olmayan bir cümleyi Bahçeli söylemiş gibi paylaşan Halk TV'ye tepki yağınca paylaşım apar topar silindi.   

Gündem

16.10.2024, 12:19

CHP'nin fonladığı Halk TV, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında DEM Parti'ye uzattığı elin sabote edilmemesi gerektiğini belirterek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabinede değişiklik olacak mı?' sorusuna dikkat çeken yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kabinede değişiklik olacak mı?' sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

"PKK SİLAH BIRAKIP TESLİM OLMALI"

"Devlet terör örgütü ile pazarlığa oturmaz, müzakere yapmaz." diyen Bahçeli "Artık saflar netleşsin, DEM Parti niyetini açıkça ortaya koysun. PKK terör örgütü silah bırakıp teslim olmalı." çağrısında bulundu. 

Anlattıkları çok korkunç! İki kadını katleden Semih Çelik'in çektiği video ortaya çıktı! Anlattıkları çok korkunç! İki kadını katleden Semih Çelik'in çektiği video... Haberi Görüntüle

"ÖCALAN ÖRGÜTÜN BİTTİĞİNİ TEK TARAFLI İLAN ETSİN"

 Bahçeli, PKK elebaşı terörist Öcalan'a da çağrı yaparak, "Türkiye'ye getirilirken 'Her türlü hizmete hazırım' diyen teröristbaşı; terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin." dedi. 

Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık kimdir? Sedat Arpalık aslen nereli, ne iş yapıyor? Melike Şahin'in eşi Sedat Arpalık kimdir? Sedat Arpalık aslen nereli,... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'NİN ORTAK MENFAALERİ UĞRUNA ELİMİ UZATMAYA VARIM 

MHP lideri, terör örgütleri haricindeki yasal kesimleri, siyaseti kastederek "Türkiye Cumhuriye'nin ali menfaatleri uğruna her vasatta temel ve ortak değerler etrafında el ele tutuşmaya, elimi uzatmaya varım ve hazırım" dedi.  

Kemalist atak! Ece Üner yine Atatürkçülük dozunu kaçırdı: Linç girişimini işte bu sözler ile övdü... Kemalist atak! Ece Üner yine Atatürkçülük dozunu kaçırdı: Linç girişimini... Haberi Görüntüle

"CİHAN YIKILSA ASLA İZİN VERMEM"

Bahçeli grup toplantısındaki açıklamalarına şu sözlerle devam etti;

"Ancak bu elin yanlışa yorumlanmasını, açılan kollarımın, gülümseyen yüzümün ihanetin saklanacağı kisve olarak tevilini asla affetmem, buna da cihan yıkılsa asla razı gelmem.Vakur yumuşaklığımızı, sağduyulu yaklaşımımızı, uyuklayan dimağ, tavize teşne, teslimiyete tekmil olarak formüle eden güruhun aklına şaşar, alınlarını da santim santim karışlarım."

2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? 2024-2025 KYK burs başvurusu son gün ne zaman? Haberi Görüntüle

HALK TV BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNİ ÇARPITTI

CHP’nin fonladığı Halk TV, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sözlerini çarpıtarak bebek ktili Abdullah Öcalan'a  çağrıymış gibi yansıttı.  

CHP'nin fonladığı kanal; 

"Bahçeli'den Öcalan'a çağrı: Ülke menfaatleri uğruna el ele tutuşmaya varım." Paylaşımında bulundu. 

Halk TV, gelen tepkilerin ardından skandal paylaşımını sildi. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading