Yandex Metrica

Bu ne kibir böyle? Afyonkarahisar'da protokol krizi: Burcu Köksal plastik sandalyeyi görünce küplere bindi!

Büyük Taarruz'un 102. yılı sebebiyle Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Büyük Taarruz etkinliğine protokol krizi damga vurdu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı  Burcu Köksal, kendisine protokol koltuğu yerine plastik sandalye verilmesi üzerine kibrine yenik düştü. "Ben buraya oturacağım" diyen Köksal, başkasına ayrılan koltuğa oturdu.

Gündem

26.08.2024, 18:50

Afyonkarahisar'daki Büyük Taaruz etkinliğine protokol krizi damga vurdu. Kocatepe'de valilik tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'ta  katıldı. 

Protokol önce Başkomutanlık Karagahı'nın bulunduğu Kocatepe'ye tek geçit yeri olan Kalecik ve Kurtkaya bölgelerini canları pahasına koruyan ve düşmana geçit vermeyerek şehit düşen Yzb. Agâh Efendi, 100 Mehmetçik ve Üsteğmen Feyzullah’ın anısına yapılan Yüzbaşı Agâh Efendi Şehitliği’ni ziyaret etti. Heyet burada şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Narin Güran'ın ön otopsi raporu ortaya çıktı! Gözaltı sayısı yükseldi WhatsApp ayrıntısına dikkat Narin Güran'ın ön otopsi raporu ortaya çıktı! Gözaltı sayısı yükseldi... Haberi Görüntüle

"BEN BURADA MI OTURACAĞIM"

Büyük Taaruz programının başında ise protokol krizi yaşandı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, törende kendisine diğer protokol üyelerinden farklı olarak plastik sandalye gösterilmesine tepki gösterdi.

Kibrine yenik düşen Köksal görevlilere "Böyle bir şey yok! Kabul etmiyorum, bu mu yani? Afyonkarahisar belediye başkanına bu mu?" diyerek bağırdı. "Ben buraya oturacağım" diyen Köksal, başkasına ayrılan koltuğa oturdu.

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading