Yandex Metrica

Bu sene şampiyonu play-off mu belirleyecek? 2024-2025 Süper Lig'de Play-off olacak mı?

Bu sene şampiyonu play-off mu belirleyecek? 2024-2025 Süper Lig'de Play-off olacak mı?

2024-2025 Süper Lig sezonuna yıldız transferlerle giren takımlar sezonu şampiyo tamamlayarak taraftarlarına büyük sevinç yaşatmak istiyor. Kadro değeri açısından bakıldığında anadolu kulüpleri ile büyük kulüpler arasındaki uçurumun giderek açıldığı görülüyor. Rıdvan Dilmen'den Süper Lig'de play-off iddiası geldi. Dilmen açıklamasında "Türk futbolunda böyle bir fark hiç görmedim. Play-Off'a koşar adım ilerliyoruz" dedi. Peki bu sene şampiyonu play-off mu belirleyecek? 2024-2025 Süper Lig'de Play-off olacak mı?

Gündem

25.09.2024, 10:50

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak bir iddia geldi. Dilmen Süper Lig'de büyük kulüpler ile Anadolu kulüpleri arasındaki farkın giderek açıldığını belirterek Süper Lig'de play-off uygulamasına doğru koşulduğunu belirtti.  HT Spor ekranlarında Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendiren Rıdvan Dilmen'in açıklamaları spor gündemine bomba gibi düştü. 

Kimse ortalığı bulandırmasın! Bakan Uraloğlu'ndan kimlik verileri iddialarına ilişkin açıklama Kimse ortalığı bulandırmasın! Bakan Uraloğlu'ndan kimlik verileri iddialarına ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

BU SENE ŞAMPİYONU PLAY-OFF MU BELİRLEYECEK?

Bu sene Süper Lig şampiyonunun hangi takım olacağı merakla bekleniyor. Galatasaray 5'te 5 yaparak yoluna kayıpsız devame ederken en yakın rakibi Fenerbahçe'ye henüz ligin ilk haftalarında 5 puan fark attı. Süper Lig'de 4 büyük takımların dışında kalan Anadolu takımlarının kadrolarının diğer takımlara göre güçsüz kalması play-off iddiasını da gündeme getirdi. Kamuoyunda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un birbiri hariç kolay kolay yenilmeyecekleri ya da puan kaybetmeyecekleri algısı oluşurken Rıdvan Dilmen play-off'a gidilebileceği açıklamasını gündeme getirdi.

Narin cinayetinde son durum! Bakan Tunç açıkladı: Şüphelilerin kimlikleri açığa çıktı Narin cinayetinde son durum! Bakan Tunç açıkladı: Şüphelilerin kimlikleri açığa... Haberi Görüntüle

2024-2025 SÜPER LİG'DE PLAY-OFF OLACAK MI?

Yorumcu Rıdvan Dilmen  Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımların diğer takımlara karşı aldıkları bol gollü galibiyetlere dikkat çekti ve play-off sistemine doğru gidildiğini iddia etti. Dilmen açıklamasında  "Türk futbolunda böyle bir fark hiç görmedim. Play-Off'a koşar adım ilerliyoruz. Bu gidişle iş oraya çıkacak. Play-Off'tan nefret ediyorum ama Avrupa'da birçok ortalama ligde bu uygulama var" dedi.

Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı: İmama atılan iftira çürütüldü Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı:... Haberi Görüntüle

TFF'DEN PLAY-OFF AÇIKLAMASI

TFF'nin bir önceki başkanı Mehmet Büyükekşi play-off iddiasına ilişkin değerlendirmede bulunmuştu. Büyükekşi, "Şu anda lig şampiyonumuz Şampiyonlar Ligi'ne, Türkiye Kupası'nı kazanan takım da Avrupa Ligi'ne katılıyor. Gelecek sezondan itibaren Türkiye Kupası'nın formatını değiştirdik. Kupayı daha heyecanlı bir hale getiriyoruz. Hypercube şirketine Süper Lig'de play-off olup olmaması konusunda bir çalışma yaptırmıştık. Kulüplerimiz çıkan play-off şartlarını uygun görmedikleri için de şu an gündemimizde play-off yok. Hedeflerimizden biri de Süper Ligi 18 takıma düşürmek. 18 takıma düştükten sonra da play-off olmadan yolumuza devam edeceğiz." dedi.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Teröristlerin bulunduğu ev bombalandı MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Teröristlerin bulunduğu ev bombalandı Haberi Görüntüle

PLAY-OFF NEDİR?

Play-off,  çeşitli spor liglerinde normal sezonun sona ermesinin ardından düzenlenen müsabakalar. Lig kurallarına göre bir veya birden fazla ayaklı maçlarla, çeşitli formatlarla düzenlenmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading