Yandex Metrica

Bugün (30 Ağustos) metrobüs bedava mı? Metrobüsler 30 Ağustos'ta paralı mı, ücretsiz mi?

Bugün (30 Ağustos) metrobüs bedava mı? Metrobüsler 30 Ağustos'ta paralı mı, ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı ülkenin her bir köşesinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bazı illerimizde toplu taşımaların ücretsiz olacağı açıklandı. İstanbul'da 30 Ağustos't işe gitmek zorunda olan vatandaşlar ise bugün metrobüslerin ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki bugün (30 Ağustos) metrobüs bedava mı? Metrobüsler 30 Ağustos'ta paralı mı, ücretsiz mi?

Gündem

30.08.2024, 10:23

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşımaların ücretsiz olduğuna dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı, 30 Ağustos'ta vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. İstanbul'da ulaşımlarını metrobüs ile sağlayan vatandaşlar ise 30 Ağustos'ta metrobüs bedava mı? Metrobüsler 30 Ağustos'ta paralı mı, ücretsiz mi? sorularına yanıt aramaya başladı.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 Eylül mesajı: 'Aradan geçen 44 yıla rağmen unutmadık, unutmayacağız.' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 Eylül mesajı: 'Aradan geçen 44... Haberi Görüntüle

BUGÜN (30 AĞUSTOS) İSTANBUL'DA METROBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde toplu taşımaların ücretsiz olacağını açıkladı. İBB'ye bağlı toplu taşıma sistemleri kişiselleştirilmş İstanbulkart sahiplerine ücretsiz hizmet verecek. 30 Ağustos'ta metrobüsler de bedava olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda (İETT otobüsleri, metro, metrobüs, tramvay, vapur vb.) ücretsiz olarak ulaşım hizmeti verecek. 

Cevdet Yılmaz'dan ekonomide büyüme mesajı: 'Tüketimden, üretim ekonomisine geçiş sürecek' Cevdet Yılmaz'dan ekonomide büyüme mesajı: 'Tüketimden, üretim ekonomisine geçiş sürecek' Haberi Görüntüle

METROBÜSLER 30 AĞUSTOS'TA PARALI MI, BEDAVA MI?

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda metrobüsler de dahil olmak üzere toplu taşımalar ücretsiz olacak. İstanbul'da 30 Ağustos cuma günü İETT otobüsleri, metrobüs, tramvay, metro ve vapur seferleri ücretsiz olacak.

İstanbul'da okullara saat düzenlemesi: Valilik açıkladı İstanbul'da okullara saat düzenlemesi: Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

İBB'DEN ÜCRETSİZ YOLCULUK AÇIKLAMASI

30 Ağustos Zafer Bayramı’ında kişiselleştirilmiş İstanbulkart’ınızla ücretsiz seyahat edebilirsiniz. Otobüs seferleri 30 Ağustos günü Cumartesi tarifesi ile Metrobüs seferleri de hafta İçi tarifesi ile çalışacak.

'Adımı çıkardın' iddiası: Öfkeden deliye dönen kadın kurşun yağdırdı 'Adımı çıkardın' iddiası: Öfkeden deliye dönen kadın kurşun yağdırdı Haberi Görüntüle

30 AĞUSTOS'TA HANGİ SEFERLER ÜCRETLİ

Ada hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvay’ı, Karaköy-Beyoğlu Tünel’i, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’na hizmet veren bagajlı taşımacılık yapan hatlarımız ile 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarında ücretsiz uygulaması geçerli değildir.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading