Yandex Metrica

Sitede Ara

Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro bugün ücretsiz mi?

Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro bugün ücretsiz mi?

9 Eylül İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 9 Eylül aynı zamanda 2024-2025 eğitim öğretim yulının ilk ders günü olacak. Trafikte yaşanması beklenen trafik yoğunluğu için İzmir'de çeşitli önlemler alındı. İstanbul'da 9 Eylül'de toplu taşıma hizmetleri belli saatler arasında ücretsiz oldu. Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro bugün ücretsiz mi? soruları ise İzmir'de yaşayan vatandaşlarca sorulmaya başlandı.

Gündem

09.09.2024, 09:18

9 Eylül Pazartesi günü 2024-2025 eğitim öğretim dönemi başlıyor. 20 milyona yakın öğrenci ve 1.1 milyon öğretmen okullarındaki yerini alacak. Öğrenciler ve aileler okulların açılacağı günde oldukça heyecanlı. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olması nedeniyle de 9 Eylül Pazartesi günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar Bugün 9 Eylül İzmir'de otobüsler bedava mı? ESHOT otobüs, metro bugün ücretsiz mi? sorularına yanıt aramaya başladı.

MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi MİT'ten Irak'ta nokta operasyon: PKK'nın sözde İran sorumlusu yok edildi Haberi Görüntüle

BUGÜN 9 EYLÜL İZMİR'DE OTOBÜSLER BEDAVA MI?

2024-2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül'de başladı. Okulların açılması ile birlikte milyonlarca öğrenci okul yollarına düşecek. Büyük şehirlerde trafik yoğunluğunda artış beklenirken İstanbul'da ilk gün toplu taşıma hizmetleri ücretsiz oldu. İzmir'de yaşayan öğrenciler ve vatandaşlar ise İzmir'de 9 Eylül (bugün) otobüsler ücretsiz mi? ESHOT otobüs, metro bedava mı? sorularına yanıt aramaya başladı. İzmir'de toplu taşımaların 9 Eylül Pazartesi günü ücresiz olduğuna dair bir açıklama henüz gelmedi. 

Toroslar'da neler oluyor? 100 milyon TL'lik vurgun! Adrese teslim ihaleler deşifre oldu iddiası Toroslar'da neler oluyor? 100 milyon TL'lik vurgun! Adrese teslim ihaleler... Haberi Görüntüle

ESHOT OTOBÜS, METRO BUGÜN ÜCRETSİZ Mİ?

İzmir'in Kurtuluşu olması nedeniyle 9 Eylül İzmir için özel bir öneme sahip.  İzmir'de ESHOT otobüs, metro seferlerinin bugün ücretsiz olup olmadığına dair henüz resmi bir duyuru gelmedi. İzmir'de toplu taşımaların normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. 

Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu? Coca Cola'nın adı değişti mi? Coca Cola'nın adı ne oldu? Haberi Görüntüle

9 EYLÜL'DE NE OLDU?

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluş günü olarak kabul edilir. 26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz harekâtı sonucu Türk ordusunun Yunan işgali altındaki İzmir'e 9 Eylül 1922'de girmesini belirten tarih terimidir.

Mudanya Ateşkes Antlaşması ve sonrasında Lozan Barış Antlaşması'na uzanan süreci başlatması dolayısıyla Millî Mücadele'nin sona ererek Türk milletinin kurtuluşu ve bağımsızlığını elde edişinin simgesi olmuş çok önemli bir tarihi olaydır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading