Bugün İETT, Metro, Metrobüs neden ücretsiz? 6 Ekim hangi toplu taşıma araçları bedava?

Bugün İETT, Metro, Metrobüs neden ücretsiz? 6 Ekim hangi toplu taşıma araçları bedava?

6 Ekim sabahında otobüs, metro, metrobüs ve vapur seferleri ücretsiz mi sorusuna vatandaşlar yanıt arıyor. Ulaşımlarını sağlamak adına metro, metrobüs ve İETT kullanacaklar saat kaça kadar toplu taşımanın ücretsiz olduğunu merak ediyor. Peki, Bugün 6 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi?

Gündem

06.10.2024, 10:08

Bugün 6 Ekim sabahından itibaren İstanbullular otobüs, metro, metrobüs ve vapur seferlerinin ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İstanbul'un ulaşım ağının en önemli parçaları arasında yer alan metrobüs, otobüs, metro ve vapur ağlarının saat kaça kadar ücretsiz olduğu sorgulanıyor.

Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Haberi Görüntüle

BUGÜN 6 EKİM TOPLU TAŞIMA NEDEN ÜCRETSİZ?

6 Ekim gününde İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz. İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 101. yılı nedeniyle her yıl 6 Ekim’de İstanbul'daki otobüs, metro, metrobüs ve vapur gibi toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet vermektedir.

6 Ekim ücretsiz

ABD'den çarpıcı F-35 teklifi: S-400'leri İncirlik'e... ABD'den çarpıcı F-35 teklifi: S-400'leri İncirlik'e... Haberi Görüntüle

6 EKİM HANGİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ?

İstanbul'da 6 Ekim Pazar gününde; İETT, Metrobüs, Özel Halk Otobüsleri, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları ile Metro İstanbul'un yönettiği Tramvay, Metro, Füniküler, Tünel ve Teleferik hatları ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading