Yandex Metrica

Bunların Meclis'te ne işi var? DEM Partili başkandan skandal: Öcalan ve Demirtaş'a selam gönderdi!

Geçmişinde terörist cenazesine katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a ve Selahattin Demrtaş'a selam gönderdi.

Gündem

02.09.2024, 17:48

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'da düzenledikleri etkinlikte yaptığı açıklama sırasında teröristlere selam göndermesiyle gündeme oturdu. Daha önce terör örgütü PKK'nın propagandasını yapmakta cezaevinde yatan Bakırhan, teröristbaşı Öcalan'a selam yolladı.

Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Kabine toplantısı sona erdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Haberi Görüntüle

BEBEK KATİLİNE SELAM YOLLADI 

Van'da 1 Eylül Dünya Barış Günü adı altında miting düzenleyen DEM Parti bir skandala daha imza attı. Partinin Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Figen Yüksekdağ'a ve Selahattin Demirtaş’a selam gönderdikten sonra bebek katili Abdullah Öcalan'ı da unutmadı. Bakırhan'ın binlerce sivili katleden teröristleri "Abdullah Öcalan ve arkadaşlarına selam olsun." sözleriyle anması olay oldu. 

Uğur Durukan kimdir? Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim? Uğur Durukan kimdir? Durukan Şekerleme kimin, sahibi kim? Haberi Görüntüle

PKK PROPAGANDASINDAN CEZAEVİNDE YATMIŞTI

DEM'li eş başkan Tuncer Bakırhan, 2013 yılında KCK (Öcalan'ın teorize ettiği örgüt) üst yöneticiliği suçuyla Tekirdağ F tipi cezaevinde yattı.

Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi öldüren İsrail askeri sevinç çığlığı attı Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi... Haberi Görüntüle

PKK'YA ÜYE OLMAKTAN TUTUKLANDI 

2014 yerel seçimlerinde Siirt belediye başkanı olarak seçilen Bakırhan, 16 Kasım 2016'da "PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla gözaltına alınan ve aynı gün içerisinde tutuklandı.17 Kasım tarihinde de İçişleri Bakanlığınca belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Haberi Görüntüle

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTİN CENAZESİNDE EN ÖN SAFTA YER ALDI 

2015 yılında Siirt Belediye Başkanı olan Tuncer Bakırhan, 3 Kasım gecesi çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenazesini beklemek için ertesi gün hastaneye geldi. Bakırhan, belediye başkanı olarak gidip teröristin cenazesini beklemesi ve bölgede fazla polis olmasından şikayet etmesiyle gündem olmuştu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading