Yandex Metrica

Bunun adı: ikiyüzlülük! Tamer Karadağlı'ya linç, Levent Üzümcü'ye tebrik! Berna Laçin CHP'den görev bekliyor!

Bunun adı: ikiyüzlülük! Tamer Karadağlı'ya linç, Levent Üzümcü'ye tebrik! Berna Laçin CHP'den görev bekliyor!

Geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan usta oyuncu Tamer Karadağlı'yı hedefe koyan Berna Laçin'den CHP kıyağı ile İzmir Şehir Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmenliğine getirilen Levent Üzümcü'ye tebrik mesajı geldi. Bu ikiyüzlülük sosyal medyada tepki çekerken Berna Laçin'in pişkin cevapları ise pes dedirtti.

Gündem

29.08.2024, 14:23

İktidarı kötüleyerek sosyal medyadan sık sık provokatif paylaşımlarda bulunan oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Tamer Karadağlı'yı hedef almıştı. Laçin atama kararı sonrası isim vermeden yaptığı paylaşımda "Ben bir soda içeyim" ifadelerini kullanmıştı.

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki canlandırdığı Haluk karakteriyle tanınan oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Tamer Karadağlı'nın atama kararının ardından oyuncu Berna Laçin isim vermeden yaptığı bir paylaşımda karara tepki göstermişti.

Dolandırıcıların yeni hedefi öğrenciler! Uzmanlar uyarıyor! 'Geri ödemesiz burs' tuzağına dikkat Dolandırıcıların yeni hedefi öğrenciler! Uzmanlar uyarıyor! 'Geri ödemesiz burs' tuzağına... Haberi Görüntüle

"BEN BİR SODA İÇEYİM"

Laçin, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı;

"Daha şaşıracak bir şey bulamam derken az önce duyduğum bir haber beni yine şoke etti. O kadar şaşırdım ki o kadar olur. Her şey çok saçma...

Yok yok değildir ya değildir , gece gece bir hata vardır , yatarız kalkarız uyanırız düzelir, di mi?

Ben bir soda içeyim"

Berna Laçin'in imalı paylaşımı "Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmasını hazmedemedi" olarak yorumlandı.

Musa Kara kimdir? Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü belli oldu! Musa Kara kimdir? Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü belli oldu! Haberi Görüntüle

"SÖZ KONUSU YANDAŞ OLUNCA..."

Tamer Karadağlı'nın atama kararını hazmedemeyen Berna Laçin, CHP kıyağı ile  İzmir Şehir Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmenliğine getirilen Levent Üzümcü'yü tebrik yağmuruna tuttu. 

Berna Laçin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yolun açık olsun kardeşim , güzel işler yapacağına güvenim sonsuz" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama sonrası sosyal medyada tepkileri üzerine çeken Berna Laçin'e CHP'den görev bekliyor yorumları yapılırken bir X kullanıcısının Berna Laçin'e Tamer Karadağlı sözlerini hatırlatması ile tweet altında gerginlik yaşandı.

Dr. Ahmet Koyuncu adlı X kullanıcısı Berna Laçin'e, "Tamer Karadağlı olunca Makro-Yandaş diyorsunuz.  Levent Üzümcü, CHP belediye koltuğu kapınca liyakat. Levent Üzümcü bir mikro-Yandaş" ifadelerini kullandı.

Koyuncu'ya cevap veren Laçin, "Levent Üzümcü bir tiyatro emekçisi. Aradaki fark kısaca bu" ifadelerini kullandı.

Sevda Yılmaz nerede, bulundu mu? Sevda Yılmaz nerede, bulundu mu? Haberi Görüntüle

MECLİS'İ HEDEF ALMIŞTI

Öte yandan sosyal medyada provokatörlüğe soyunan Berna Laçin daha önce de sahipsiz köpek düzenlemesine ilişkin TBMM'den geçerek yasalaşmasının ardından Gazi Meclis'i hedef almıştı.

TBMM Kürsüsü, Başkanlık Divanı ve milletvekillerinin bulunduğu fotoğrafı sosyal medya hesabında, "Utançla hatırlanacaksınız Lanetlisiniz" şeklinde yazarak paylaşan Berna Laçin hakkında TCK'nın 301/1. maddesinde düzenlenen “TBMM’yi Alenen Aşağılama” resen soruşturma başlatılmıştı.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading