Bunun adı: İslam düşmanlığı! Şişli Belediye Başkanı'ndan bir skandal daha: Haham var, papaz var, imam yok!

Bunun adı: İslam düşmanlığı! Şişli Belediye Başkanı'ndan bir skandal daha: Haham var, papaz var, imam yok!

Daha önce 'Okulları veliler temizliyor' yalanı ile gündeme gelen CHP'li Şişli Belediyesi yeni bir skandala imza attı. Belediye 2025/2029 arasında yapacakları hizmetleri değerlendirmek ve görüş almak amacıyla bir çok kurumu toplantıya davet etti. Cemevi, kilise sinagog temsilcilerinin katıldığı toplantıya bir tek müftülüğün çağrılmadığı ortaya çıktı.

Gündem

17.10.2024, 14:19

İstanbul Valiliği üzerinden devlet yetemiyor algısı ile Okulları veliler temizliyor’ yalanı atan CHP’li Şişli Belediyesi, yeni bir skandala imza attı. Sinagog, kilise ve cemevi temsilcilerini çağırdığı 2025-2029 Stratejik Planı toplantısına müftülüğü davet etmedi. Gerekçesi sorulduğunda ise “Unuttuk” cevabını verdi.

Alkol teşvikine darbe! Düzenlemenin yürürlüğe girmesi için geri sayım başladı Alkol teşvikine darbe! Düzenlemenin yürürlüğe girmesi için geri sayım başladı Haberi Görüntüle

BİR TEK MÜFTÜLÜK TEMSİLCİSİ YOK

Müftülüğün neden çağrılmadığını Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve CHP’li meclis üyelerine soran AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Değmez, "37 meclis üyesiyle biz Şişli’nin 5 yılını planlıyoruz. ‘Sizin Şişli ile ilgili bir planınız var mı?’ diye sorulmadı. Bizim Şişli’nin geleceğine dair fikrimiz görüşümüz yok mu? Bunun neresi katılımcılık ve şeffaflık?" dedi.

Müjdat Gezen'in hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? Müjdat Gezen'in hastalığı ne? Sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

BUNUN ADI İSLAM DÜŞMANLIĞI

Sözlerine devam eden Değmez, Stratejik plan içerisinde paydaş kurumlardan bilgi alışverişi sağlandığından bahsedildiğini bildirerek, "Bu paydaş kuruluşlar, ilçe milli eğitim, sağlık, sosyal sigortalar, Nüfus Müdürlüğü, cemevi, kilise, Bet İsrail Sinagogu. Yetkililer çağrılıyor. Şişli’de 25 mahalle var, her mahallede muhakkak 2 cami var ve ülkenin yüzde 90’ı İslam dinine mensup ancak Şişli Müftülüğü’nden her hangi bir fikir alışverişi yapılmamış.” dedi.

Müftülük yetkilileri de Din Görevlileri Haftası nedeniyle belediyeden bir heyetin geldiğini ancak, kendilerini davet etmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading