Burcu Gökdeniz kimdir? Yenidoğan Çetesi mağduru anneden yürekleri yakan paylaşım

Burcu Gökdeniz kimdir? Yenidoğan Çetesi mağduru anneden yürekleri yakan paylaşım

Yenidoğan Çetesi mağdurlarından biri olan Burcu Gökdeniz adlı annenin yaşadıkları gerçeklerin ortaya çıkmasına neden oldu. Doktor Fuat Sarı’nın başında olduğu çetenin mağdurlarından anne Bucu Gökdeniz, 2020 senesinde kaybettiği oğlu Umut’un hakkını arayacağından söz etti.

Gündem

18.10.2024, 16:31

Doktor Fuat Sarı’nın başında yer aldığı Yenidoğan Çetesi hakkında iddialar ayyuka çıkarken mağdurlardan Burcu Gökdeniz adlı anne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yaşanılanlara isyan etti. Oğlu Umut’un 2020 yılında 10 gün yoğun bakımda kaldığını söyledi. 

10 günün sonunda oğlunu kaybettiği belirten acılı anne, o zamandan bu yana bu yaşananların hep aklını kurcaladığını ve ihmalin bulunduğundan şüphelendiğini ifade etti.

Anne Burcu Gökdeniz, “Benim oğlum ihmaller sonucu mu öldü? Ben bu soru işaretiyle ne yapacağım. Kendimi düşünmekten nasıl alıkoyacağım. Bu bir cinayet. Kime güveneceğim. Allah belanızı versin.”

Burcu Gökdeniz

“Haberi görünce aklımı yitirdim. 2020 senesinde doğumdan sonra Fırat sarı kontrolünde 10 gün yoğun bakımda yattı oğlum ve 10 günün sonunda ne yazık ki vefat etti yavrum. O zamandan beri hep aklımı kurcalar ihmal var mıydı diye. Ben şimdi ne yapayım.”

Burcu Gödeniz

800

“Oğlum Umut’um ihmaller sonucu mu öldü? Senelerdir eceliyle ölmüş olduğunu sandığı  evladım cinayetemi kurban gitti? Benim içimdeki acıyı kim söndürecek? Beni bu düşüncelerden kim arındıracak? Bana bunun cevabını kim verecek?” paylaşımlarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading