Yandex Metrica

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi?

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi?

2024-2025 eğitim öğretim yılı tüm Türkiye'de 9 Eylül'de ilk ders zili ile birlikte başlıyor. Milyonlarca öğrenci ile 1 milyon öğretmen yeni eğitim yılında okullarında olacak. Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde trafik sorununun en aza indirilmesi için bazı şehirlerimizde toplu taşıma hizmetleri ücetsiz oldu. Bursa'da yaşayan vatandaşlar ise kendi kentlerinde toplu taşımanın bedava olup olmadığını merak ediyor. Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? soruları Bursalılar tarafından gümdeme getirildi. 

Gündem

03.09.2024, 13:02

2024-2025 eğitim öğretim yılı uzun bir aranın ardından yeniden başlıyor. 18 milyon öğrenci ve 1 milyondan fazla öğretmen okul sıralarındaki yerlerini alacak. Yaz tatilinin sona ermesi ile binlerce okul servis aracı da yeniden yollarda olacak. Kentlerde trafik sorunu bir kez daha başlayacak. İstanbul'da 9 Eylül Pazartesi günü okulların açılacağı ilk gün belli saatler arasında toğlu taşıma hizmetleri ücretsiz oldu. Türkiye'nin en kalabalık illerinden biri olan Bursa'da yaşayan öğrenciler de Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor.

13 Eylül Arnavutköy'de yangın nerede, hangi mahallede çıktı? 13 Eylül Arnavutköy'de yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Haberi Görüntüle

BURSA'DA 9 EYLÜL (BUGÜN) OTOBÜSLER BEDAVA MI? (BURULAŞ)

Türkiye'de milyonlarca öğrenci 9 Eylül'de ders başı yapacak. Okulların açılması ile trafikte yaşanacak sorunların önüne geçilmesi için bazı illerimizde toplu taşımalar ücretsiz oldu. Bursa'da 9 Eylül 2024 Pazartesi günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. BURULAŞ birimleri ile irtibata geçerek konu hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz.

Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç hisse düşer? Durukan Şekerleme halka arz kaç lot verir? Bireysel yatırımcıya kaç... Haberi Görüntüle

BURSA'DA BUGÜN OTOBUS, METRO ÜCRETSİZ Mİ?

Bursa'da 9 Eylül Pazartesi günü toplu taşımaların durumu hakkında bir bilgilendirme yapılmadı. Aksi bir açıklama gelene kadar Bursa'da toplu taşımaların normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş heyetini kabul etti: 'Sporun birleştiren rolüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş heyetini kabul etti: 'Sporun birleştiren rolüne her... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA OTOBÜSLER 9 EYLÜL'DE ÜCRETSİZ Mİ?

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) önemli bir kararına göre İstanbul'da 9 Eylül Pazartesi günü 06.00'dan öğlen 14.00'e kadar toplu taşıma araçları öğrencilere ücretsiz olacak.

Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Balıkesir'de 29 düzensiz göçmen yakalandı Haberi Görüntüle

BURSA İLÇELERİ 

Gürsu

Kestel

Nilüfer

Osmangazi

Yıldırım

Büyükorhan

Gemlik

Harmancık

İnegöl

İznik

Karacabey

Keles

Mudanya

Mustafakemalpaşa

Orhaneli

Orhangazi

Yenişehir

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading