Bursa'da ambulansın önünü kesip sürücüyü darp ettiler

Bursa'da bir şahıs, ambulansın önünü kesip sağlık çalışanlarına saldırdı. Ambulansın önünü kesip sürücüyü darbeden 1 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ambulanstaki hasta hayatını kaybetti.

Gündem

12.10.2024, 15:42

Bursa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bursa’da hasta taşıyan 112 ambulans şoförü trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı sürücünün oğlu tarafından darp edildi. O anların videosu sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Kullanıcılar, ambulans şoförünü darp eden şehir eşkıyasına büyük tepki gösterdi.

Muhammed Ali K. yönetimindeki ambulans ve görevli sağlık ekibi, kalp krizi geçirdiği öğrenilen 80 yaşındaki N.G'yi Gemlik Devlet Hastanesinden alarak, tedavisinin süreceği Bursa Şehir Hastanesine götürmek üzere yola koyuldu.

MSB tahliye operasyonunun görüntülerini paylaştı: Vatanınıza hoş geldiniz! MSB tahliye operasyonunun görüntülerini paylaştı: Vatanınıza hoş geldiniz! Haberi Görüntüle

AMBULANS ŞOFÖRÜNÜ DARP ETTİ

Hastayı hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans şoförü, İstanbul-İzmir Otoyolu'na girerken emniyet şeridinde arkasından gelen otomobilin sürücüsünün selektör yapıp korna çalarak yol istediği iddia edildi. Ambulansın önünü keserek bulundukları araçtan inen sürücü S.Y. ile oğlu M.Y, ambulans içinde hasta olmadığını, boşuna siren çaldığını öne sürerek sürücüyü darbetmeye başladı. Sürücüyü yüzünden yaralayan baba oğul daha sonra otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize edilen oran! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize... Haberi Görüntüle

DUDAĞINA 12 DİKİŞ ATILDI

Ambulans şoförüne ilk müdahalesi olay yerinde ekip tarafından yapıldı. Muhammed Ali K, yaralı olmasına rağmen yola devam ederek hastayı Bursa Şehir Hastanesine götürdü. Dudağına 12 dikiş atılan sürücüye 7 gün iş göremez raporu verildiği öğrenildi. 

Eğitimde 4+4+4 modeli değişecek mi? Lise için dikkat çeken öneri Eğitimde 4+4+4 modeli değişecek mi? Lise için dikkat çeken öneri Haberi Görüntüle

ŞEHİR EŞKIYASI TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler S.Y. ve M.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen S.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, oğlu M.Y. ise tutuklandı. Ambulanstaki hasta hayatını kaybetti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading