Bursa'da bugün 15 Temmuz otobüsler bedava mı? 15 Temmuz'da BURULAŞ otobüsler, metro ücretsiz mi?

Bursa'da bugün 15 Temmuz otobüsler bedava mı? 15 Temmuz'da BURULAŞ otobüsler, metro ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle pek çok ilimizde toplu taşımalar ücretsiz oldu. Bursa'da bugün işe gitmek üzere evden çıkan vatandaşlar ise kent genelinde toplu taşımanın bedava olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. Peki Bursa'da bugün 15 Temmuz otobüsler bedava mı? 15 Temmuz'da BURULAŞ otobüsler, metro ücretsiz mi?

Gündem

15.07.2024, 11:12

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ülkemizde tesmi tatil günlerindendir. 15 Temmuz'da pek çok kentimizde toplu taşıma seferleri ücretsiz hizmet veriyor. Bursa'da yaşayan binlerce vatandaş da havaların güzel olmasını fırsat bilerek sevdikleriyle şehir turu yapmak için toplu taşıma kullanmayı düşünüyor. Bursa'da bugün 15 Temmuz otobüsler bedava mı? 15 Temmuz'da BURULAŞ otobüsler, metro ücretsiz mi? soruları Bursalılar tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Büyük kayıplar verdiklerini itiraf ettiler! Milli Savunma Bakanı net konuştu: Teröristlere pençe vuruldu kilit kapanıyor! Büyük kayıplar verdiklerini itiraf ettiler! Milli Savunma Bakanı net konuştu:... Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ BUGÜN BURSA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlarımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde saygı ve minnetle anılacak. Resmi tatil olan bugün pek çok ilimizde toplu taşımalar da ücretsiz oldu. Bursa için beklenen duyuru henüz gelmedi. Bursa'da ulaşımın ücretsiz olup olmadığı henüz bilinmiyor. BURULAŞ'tan edindiğimiz bilgilere göre ise BURSA'da 15 Temmuz'da toplu taşımaların ücretli olması bekleniyor. 

Bakan Yerlikaya'dan vahşice katledilen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in ailelerine taziye ziyareti Bakan Yerlikaya'dan vahşice katledilen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in ailelerine... Haberi Görüntüle

BURSA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Bursa'da dini ve milli bayramlarda toplu taşımalar ücretsiz oluyordu. 15 Temmuz Pazartesi Bursa'da otobüslerin ücretsiz olup olmadığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bursa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma birimleri ile irtibata geçerek kentte toplu taşımaların durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

MSB açıkladı! Irak’ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe MSB açıkladı! Irak’ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe Haberi Görüntüle

BALIKESİR'DE TOPLU TAŞIMA 15 TEMMUZ'DA ÜCRETSİZ Mİ?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

4

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading