Yandex Metrica

Sitede Ara

Bursa'da kadın müdür yardımcısının kapısını kıran müdürle ilgili flaş gelişme

Bursa'da "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" diyen ve hakkında suç duyurusunda bulunulan Celalettin Öktem Ortaokul müdürü, kadın müdür yardımcısının odasının kapısını tekmelerle kırdı. Okul müdürü açığa alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem

20.09.2024, 12:49

Bursa'da Celalettin Öktem Ortaokulunda başı açık kız öğrenci istemediğini söyleyerek gündeme gelen İmam Hatip Müdürü, bu sefer kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı.

Edinilen bilgiye göre; yaklaşık bir yıldır sorun yaşadığı okul müdürü, kadın müdür yardımcısını penceresi olmayan, revir olarak kullanılan bir odaya geçmesini istedi.

Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltince dolar düşer mi, yükselir mi? Borsa, altın ne olur? Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltince dolar düşer mi, yükselir mi?... Haberi Görüntüle

TEKME ATARAK İÇERİ GİRDİ

Müdür yardımcısı ise bulunduğu odayı boşaltmak istemedi. Bunun üzerine harekete geçen okul müdürü önce anahtar, pense gibi araçlarla kapıyı açmaya çalıştı. Okul müdürü kapıyı açamayınca da çekiç ve tekme atarak odaya izinsiz girdi. Kadın müdür yardımcısı o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Sosyal medyaya düşen görüntüler büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, söz konusu görüntülerde okul müdürününün görevden uzaklaştırılmasını talep ederken flaş bir gelişme yaşandı.

İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim İYİ Partili belediye başkanı istifa etti: Hiçbir destek görmedim Haberi Görüntüle

MÜDÜR AÇIĞA ALINDI

Bursa'da kadın müdür yardımcısının odasının kapısını tekmeleyerek kıran okul müdürü açığa alındı. Konuya ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bulunan Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu'nda okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyrık hakkında inceleme, soruşturma başlatıldı. Okul müdürü Kırbıyık açığa alındı" ifadelerine yer verildi.

Olaya ilişkin inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Hatırlanacağı üzere söz konusu okul yöneticisi daha önce de "Şort giyen öğrenciye de karışırız, başını örtmeyen öğrenciye de karışırız." sözleriyle büyük tepki toplamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading