Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı, sonra cinayeti işledi

Bursa'da tüyleri ürpertecek olay! Eşini ne kadar sürede boğacağını araştırdı, sonra cinayeti işledi

Bursa'da kan donduran bir olay yaşandı. Boşanma aşamasındaki eşini öldürmek için internette ‘’İple insan boğmak ne kadar sürede gerçekleşir’’ şeklinde araştırma yaptığı tespit edildi.

Gündem

09.10.2024, 18:07

Olay, 29 Ocak Bursa Yıldırım Esenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Boşanma aşamasında olan çiffte 47 yaşındaki Turgay Kındaç, 2 çoçuk annesi eşini boğarak öldürdü. Cinayet sonrası ortadan kaybolan kındaç, emniyet güçlerince yapılan çalışma sonrası gözaltına alındı. Eşini kıskançlık sebebiyle öldürdüğü itiraf eden Kındaç tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin TL mi oldu? 25 Eylül gram altın ne kadar? Bugün altın 3 bin... Haberi Görüntüle

‘’SEVGİMİ İSPATLAMAK İÇIN ÇAMAŞIR SUYU İÇTIM’’

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen dava dahlinden kındaç hakim karşısına çıktı. Kındaç, eşinin kafasına önce merdana ile vurdu ve daha sonrasında iple boğarak öldürdü. Yapmış olduğu bu canice cinayet sonrası Kındaç'a ‘’eşe karşı kasten öldürme’’ suçundan müebbet hapis cezası istedi. Ayrıcı Kınaç'ın internetten ‘’iple insan boğmak ne kadar sürer’’  şeklinde bir araştırma yaptığı da ortaya çıktı.

Mahkeme'de ifade veren Kındaç, "iş yerinde birlikte çalıştığı M. isimli birine fotoğraf göndermişti. Bu yüzden kıskandım. Onların birlikte yaşadığını düşüyordum. Seher’e olan sevgimi kanıtlamak için çamaşır suyu içtim hatta fare zehri bile yedim. Tartışırken eşim beni tahrik edici cümleler söyledi. Mutfaktaki çaydanlığın üzerinde bulunan bezi aldım, Seher’i o bezle boğdum" dedi.

Sanığın 2 oğlunun şikayetçi olduğu mahkeme, Kındaç'ın avukatının ek süre istemesi sebebiyle ertelendi. Bununla beraber Kındaç'ın tutukluluk halinin sürmesine hükmedildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading