Yandex Metrica

Büyükçekmece'de anız yangını: Alevler evlere doğru ilerliyor

Büyükçekmece'de anız yangını: Alevler evlere doğru ilerliyor

İstanbul Büyükçekmece'de öğlen saatlerinde çıkan yangın rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Alevler yerleşim birimine doğru ilerlerken ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. 

Gündem

28.06.2024, 20:30

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde anızda çıkan yangın evlere doğru ilerledi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayılırken yangının söndürülmesi için çalışmalar tamamlandı.

Rüzgarın etkisiyle yayılan ve yerleşim yerlerine yaklaşan alevler nedeniyle büyük panik yaşanırken karadan ve havadan yapılan müdahalelerle yangın kontrol altına alındı. 

Kripto para düzenlemesi için gözler Meclis'te Kripto para düzenlemesi için gözler Meclis'te Haberi Görüntüle

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, bugün saat 14.30 sıralarında Celaliye Mahallesi'nde bulunan bir arazide çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle tarladaki anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangına müdahale ederken gözleri tozdan etkilenen itfaiye çalışanına ambulansta müdahale edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading