BYD fabrikası iş başvurusu nasıl, nereden yapılır? BYD işçi, personel alımı ne zaman?

BYD fabrikası iş başvurusu nasıl, nereden yapılır? BYD işçi, personel alımı ne zaman?

Çin'in elektrikli otomobil üreticisi BYD ülkemize 1 milyar dolarlık dev bir yatırım için geliyor. BYD'nin yatırımı binlerce kişiye de doğrudan istihdam sağlayacak. Fabrikanın Manisa'da kurulacağı iddia edildi. BYD fabrikasında çalışmak isteyenler ise şimdiden BYD fabrikası iş başvurusu nasıl, nereden yapılır? BYD işçi, personel alımı ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

08.07.2024, 17:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BYD Başkanı Wang Chuanfu ve beraberindeki heyeti Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ağırladı. BYD Avrupa pazarına açılabilmek için Türkiye'nin eşsiz konumundan faydalanmak istiyor. BYD'nin dev yatırımı diğer elektrkli otomobil markaların da Türkiye'ye olan iştahını artıracak gibi. Tesla'nın bir süredir Türkiye'de fabrika kurma planları olduğu iddia ediliyordu. BYD'nin Türkiye'ye yapacağı yatırım ile binlerce kişi de istihdam edilecek. BYD fabrikasında çalışmak isteyenler ise şimdiden BYD fabrikası iş başvurusu nasıl, nereden yapılır? BYD işçi, personel alımı ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı.

Ahu Tuğba cenaze töreni ne zaman? Nereye, hangi mezarlığa defnedilecek? Ahu Tuğba cenaze töreni ne zaman? Nereye, hangi mezarlığa defnedilecek? Haberi Görüntüle

BYD FABRİKASI İŞ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi BYD Türkiye'de dev bir yatırım kararı aldı. Türkiye'de kurulması beklenen fabrikada 5 bin kişiye doğrudan istihdam sağlanması bekleniyor. BYD fabrikası işçi alımlarına dair birşey söylemek için henüz çok erken. Fabrika kurulumu tamamlanmaya yakın işçi ve personel alımlarının yapılması bekleniyor. 

Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor! AB'nin saçı sakalı ağardı Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor! AB'nin saçı sakalı ağardı Haberi Görüntüle

BYD İŞÇİ, PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Fabrikanın 2026 sonunda üretime başlaması hedefleniyor. BYD işçi ve personel alımlarının önümüzdeki dönemde personel planlamasına göre başlaması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading