Yandex Metrica

BYD iş başvurusu 2024 | BYD iş ilanları neler? BYD iş başvurusu nereden nasıl yapılır?

BYD iş başvurusu 2024 | BYD iş ilanları neler? BYD iş başvurusu nereden nasıl yapılır?

Çinli BYD Türkiye'de 1 milyar dolarlık dev yatırıma imza atıyor. Manisa'da kurulacak dev fabrikada yıllık 150 bin araç üretilmesi planlanıyor. Çinli BYD firmasının Türkiye'de açmaya hazırlandığı fabrika için iş ilanları yayımlandı. BYD iş ilanları neler? BYD iş başvurusu nereden nasıl yapılır? soruları ise iş arayan vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

13.09.2024, 13:12

BYD iş başvurusu 2024 | Çinli otomobil devi BYD ülkemizde dev bir fabrika kurulumu için kolları sıvadı.  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çinli BYD arasında geçtimiz aylarda imzalanan yatırım anlaşması hayata geçiriliyor. BYD'nin Türkiye'de kuracağı fabrikada 5 bin kişinin istihdam edileceği belirtildi. BYD fabrikasında çalışmak isteyenler ise BYD iş başvurusu nereden nasıl yapılır? sorularına yanıt aramaya başladı. BYD iş ilanları yayımlandı. Peki BYD iş ilanları neler ve hangi pozisyonlarda işçi alımı yapılacak?

'Teğmen yemini' paylaşımına tepki gösterenlere Sema Silkin Ün'den cevap: Ne kastettiğim gayet açık 'Teğmen yemini' paylaşımına tepki gösterenlere Sema Silkin Ün'den cevap: Ne... Haberi Görüntüle

BYD İŞ BAŞVURUSU 2024

BYD'nin Manisa'da yaklaşık 1 milyar dolarlık dev bir yatırımı hayata geçirmeye hazırlanıyor. BYD iş başvuruları ise yayımlandı. BYD fabrikasında işçi olarak görev almak isteyen vatandaşlar çeşitli kariyer platformlarında yayınlanan iş ilanlarını takip edebilir. Ayrıca BYD'nin resmi internet sitesinden de iş ilanları takip edilebilir. 

2024 BESYO tercihleri başladı mı? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tercihleri ne zaman? 2024 BESYO tercihleri başladı mı? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu... Haberi Görüntüle

BYD İŞ İLANLARI NELER?

5 bin kişiye kadar doğrudan istihdam sağlanması hedeflenen BYD Türkiye fabrikası için ve İstanbul merkezi için iş ilanları yayımlandı. 

Manisa'da kurulması planlanan dev fabrika için "işe alım uzmanı, İK yöneticisi, kıdemli danışman, iş sağlığı ve güvenliği mühendisi ile bordro uzmanı" pozisyonları için iş ilanları yayımlandı. Aranan kriterlere uyanların başvuruları alınacak. 

İstanbul merkezi için ise "yedek parça stok kontrol ve bayi destek uzmanı, mali kontrol ve raporlama uzmanı, satış sonrası değer zinciri sorumlusu, satış muhasebe uzmanı ve kıdemli İK uzmanı/İK yöneticisi (Çince konuşan)" gibi pozisyonlar için ilanlar açıldı. 

Reeder ReeV Fancy fiyatı ne kadar? Reeder elektrikli otomobil menzili ne kadar? Reeder ReeV Fancy fiyatı ne kadar? Reeder elektrikli otomobil menzili... Haberi Görüntüle

BYD İŞ BAŞVURUSU NEREDEN NASIL YAPILIR?

BYD iş başvuruları için çeşitli kariyer siteleri ve BYD Türkiye'nin kariye sitesi yakından takip edilmelidir. BYD iş ilanları ve başvuru koşulları yayımlandıktan sonra adaylar başvurularını online yada fabrikadan direkt olarak yapabilir. 

Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Harry Potter dizi olarak geri dönüyor! Yeni Harry kim olacak,... Haberi Görüntüle

BYD FABRİKASINA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

BYD fabrikasında 5 bine yakın kişinin istihdam edilmesi bekleniyor. Ancak ilk başlarda istihdam oranı biraz düşük olabilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading