Yandex Metrica

Sitede Ara

BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı | Temmuz-Ağustos BYD fiyat listesi

BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı | Temmuz-Ağustos BYD fiyat listesi

Şarj edilebilir hibrit otomobiller için uzun zamandır beklenen ÖTV indirimi nihayet resmileşti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip ve karbondioksit emisyonu 25 gramın altında olan araçlar için ÖTV indirimi uygulanacak. Yüzde 80 ÖTV oranından yüzde 30 ÖTV'ye düşen araç modeli şimdilik bir tane. Çin menşeli BYD Seal U DM-i Hibrit modeli yüzde 30 ÖTV'den satışa sunulacak. Araç almak isteyenler BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı ne kadar oldu? 2024 Temmuz-Ağustos BYD fiyat listesi açıklandı mı? soruları sormaya başladı.

Gündem

27.07.2024, 08:35

Şarj edilebilir araçlara yönelik ÖTV indirimi düzenlemesi hayata geçirildi. Hibrit araçlarda yüzde 80 olan ÖTV oranı bazı modellerde düştü. Şarj edilebilen ve 70 kilometrenin üzerinde menzile sahip hibrit araçlar eğer karbondioksit emisyonu 25 gramın altında ise ÖTV indirimden yararlanabiliyor. Belirtilen şartlara uyan otomobil sayısı ise bir elin parmağını geçmiyor. Şartlara tam olarak uyan otomobil modelinin ise BYD Seal U DM-i Hibrit modeli olduğu belirtildi. Araç almayı düşünen vatandaşlar ise BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı ne kadar? Temmuz-Ağustos BYD fiyat listesi açıklandı mı? sorularına yanıt arıyor.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısır mesajı: Bölge için örnek olacak! Haberi Görüntüle

BYD SEAL U DM-İ HİBRİT 2024 FİYATI NE KADAR?

BYD Seal U DM-i Hibrit modelin ÖTV oranının yüzde 80'den yüzde 30'a düşürülmesi bekleniyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından fiyatlar da yeniden belirlenmeye başlandı. Tahminlere göre BYD Seal U DM-i Hibrit modelinin satış fiyatı henüz resmi olarak duyurulmadı. 2024 BYD Seal U DM-i Hibrit modeli fiyatları güncelleme aşamasında. Bayiler önümüzdeki günlerde yeni fiyatlarını duyuracak.

BYD Seal U DM-i Hibrit fiyat listesi 2024.JPG

Vaniköy'deki kaçak villa skandalında yeni gelişme: 'Basit onarım' adı altında ağaç katliamı! Vaniköy'deki kaçak villa skandalında yeni gelişme: 'Basit onarım' adı altında... Haberi Görüntüle

TEMMUZ-AĞUSTOS 2024 BYD FİYAT LİSTESİ

Çin merkezli otomobil devi BYD ülkemizde 1 milyar dolarlık yatırım yapmaya karar verdi. BYD'nin yatırım kararının ardından hibrit modellerde ÖTV indirimine gidildi. BYD ülkemizde tamamen elektrikli Atto 3 modelinin satışına devam eiyor. Ayrıca BYD Seal U DM-i Hibrit modelinin satışlarına da yakında başlanması bekleniyor. 

2024 Temmuz ayında Atto 3 kampanyalı satış fiyatı: 1 milyon 640 bin TL.

2024 Temmuz ayında BYD Seal U DM-i Hibrit kampanyalı satış fiyatı henüz resmi olarak açıklanmadı.

İstanbul'da 4 katlı bina çöktü! 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi İstanbul'da 4 katlı bina çöktü! 2 bina tedbir amaçlı tahliye... Haberi Görüntüle

ÖTV İNDİRİMİ HANGİ MARKA VE MODELLER İÇİN GEÇERLİ

ÖTV düzenlemesi ile birlikte BYD Seal U DM-i yüzde 30 ÖTV, BMW X1 xDrive30e, DS-9 OPERA E-TENSE 250 modelleri ise yüzde 60 ÖTV dilimine tabi olacak. 

Habere Tepki Ver

6

29

3

3

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading