Can Ataklı neden yok? Gazeteci Can Ataklı'ya ne oldu?

Can Ataklı neden yok? Gazeteci Can Ataklı'ya ne oldu?

Youtube Flash Haber programında sunuculuk yapan Can Ataklı ile ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Gazeteci Can Ataklı’ya 10 ay hapis cezası verildi. Peki, Can Ataklı Youtube’de neden yok?

Gündem

11.10.2024, 18:57

Youtube Flash Haber programında sunucu olarak görev yapan Can Ataklı hakkındaki son dakika gelişmesi dikkatlerden kaçmadı. Programda Can Ataklı’yı göremeyenler kendisine ne olduğunu merak etti.

Murat Yakupoğlu kimdir? Müdür Vekili Murat Yakupoğlu neden öldü? Murat Yakupoğlu kimdir? Müdür Vekili Murat Yakupoğlu neden öldü? Haberi Görüntüle

CAN ATAKLI NEDEN YOK?

Gazeteci Can Ataklı’nın Youtube Flash Haber programında neden olmadığı merak edildi. Takipçiler ve izleyenler için henüz bir açıklama yapılmazken Ataklı’nın kısa zamanda programa döneceği iddia edildi.

Can Ataklı

Gazeteci Can Ataklı'nın 25 Aralık 2023 tarihinde YouTube üzerinden yayımlanan programında kullandığı ifadeler sebebiyle yargılandığı davada kendisine 10 ay hapis cezası verildi. Mahkeme daha sonrasında verilen cezanın iki yıldan az olması sebebiyle cezanın ertelenmesine karar verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading