Yandex Metrica

Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramında ücretsiz mi? 1915 Çanakkale Köprüsü bayramda paralı mı?

Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramında ücretsiz mi? 1915 Çanakkale Köprüsü bayramda paralı mı?

2024 Kurban Bayranmı tatili kamu çalışanlarına 9 gün oldu. 9 günlük Kurban Bayramı tatili Cuma günü mesai bitimiyle birlikte başlayacak. Bayram süresince KGM kontrolündeki köprü ve yolların da ücretsiz olacağı açıklandı. Tatilde 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanmak isteyenle ise köprünün ücretsiz olup olmadığı sorusuna yanıt aramaya başladı. KGM'den ücretli yollarla ilgili açıklama geldi. Peki Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramında ücretsiz mi? 1915 Çanakkale Köprüsü bayramda paralı mı?

Gündem

14.06.2024, 15:35

Karayolları sorumluluğunda yollar ve köprüler Kurban Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz olacak. Yap işlet devret modeli ile hayata geçirilen projeler kapsam dışında tutuldu. Hangi yolun ücretlş, hangisinin ücretsiz olduğu sorusuna yanıt arayan sürücüler ise Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramında ücretsiz mi? 1915 Çanakkale Köprüsü bayramda paralı mı? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Doğalgaz tarifesi Temmuz ayında değiştirildi mi? BOTAŞ açıkladı Doğalgaz tarifesi Temmuz ayında değiştirildi mi? BOTAŞ açıkladı Haberi Görüntüle

1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ KURBAN BAYRAMINDA ÜCRETSİZ Mİ?

1915 Çananakkale Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmaya devam edilecek. Kurban Bayramında Çanakakale Köprüsü ücretli olacak. KGM'den gelen açıklamaya göre Kurban Bayramı'nda Çanakkale Köprüsü normal ücret tarifesinden hizmet verecek.

Kırklareli'de süper hücre etkili oldu: Ev ve otomobillerde büyük hasar oluştu Kırklareli'de süper hücre etkili oldu: Ev ve otomobillerde büyük hasar... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ BAYRAMDA BEDAVA MI?

 Kurban Bayramı tatili süresi boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen otoyollar ücretsiz olacak. KGM ücretsiz olmayan yolları da açıkladı. Açıklanan yollar ve köprüler arasında Çanakkale Köprüsü de var. Kurban Bayramı tatili boyunca Çanakkale Köprüsü ücretsiz olacak.

Reklam Kurulu, tüketicilerin yanında: Tam 20 milyon TL para cezası kesildi! Reklam Kurulu, tüketicilerin yanında: Tam 20 milyon TL para cezası... Haberi Görüntüle

KÖPRÜ VE YOLLAR NE ZAMAN BEDAVA?

15 Haziran Cumartesi (Cumayı cumartesiye bağlayan gece) KGM sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler, saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar bedava olacak. 

Sosyal medya hesabından yaptığı yayın başına bela oldu: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından Turhan Çömez hakkında suç duyurusu Sosyal medya hesabından yaptığı yayın başına bela oldu: Aile ve... Haberi Görüntüle

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ YAP-İŞLET-DEVRET Mİ?

26 Ocak 2017 tarihinde 1915 Çanakkale Köprüsü’nün ihalesini en kısa işletme süresini teklif eden Daelim (Güney Kore) – Limak – SK (Güney Kore) – Yapı Merkezi OGG kazandı. İhale sürecinin tamamlanmasıyla, köprünün temeli 18 Mart 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Güney Kore Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Ho-In Kang'ın da katıldığı törenle Lapseki'de atıldı.

Yüklenici firma köprüyü anlaşma gereği 12 yıl boyunca işletecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading