Yandex Metrica

Çanakkale'de orman yangını! Alevler antik kente ulaştı: Ekipler aralıksız müdahale ediyor

Çanakkale'de orman yangını! Alevler antik kente ulaştı: Ekipler aralıksız müdahale ediyor

Türkiye'de sıcaklıkların artışı ile birlikte orman yangıları devam ediyor. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde makilikte çıkan yangın Assos Antik Kenti'ne sıçradı. Yangına müdahale eden bir arazöz de alevlerin arasında kaldı. Ekiplerin yangına müdahalesi aralıksız sürüyor.  

Gündem

26.06.2024, 20:55

Yaz sıcaklarının etkisini arttırmasıyla birlikte çeşitli illerden yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde makilikte çıkan yangın Assos Antik Kenti'ne sıçradı. Ekipler yangına müdahale ediyor. 

Edinilen bilgilere göre, Ayvacık ilçesinde makilikte, saat 16.30 sıralarında yangın meydana geldi. Vatandaşların yangını orman ve itfaiye ekiplerine bildirmesinin ardından bölgeye çok sayıda hava ve kara aracı gönderildi. 

Doğum oranları azaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Doğum paketi geliyor! İçinde yok yok Doğum oranları azaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: Doğum paketi geliyor!... Haberi Görüntüle

YANGIN ANTİK KENTE ULAŞTI

Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın ilerleyerek Assos Antik Kenti'ne ulaştı. Ekipler yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading