Yandex Metrica

Candan kardeşler hakim karşısında: Ağlayarak savunmasını yaptı! Çelişkili ifadeleri dikkat çekti!

Candan kardeşler hakim karşısında: Ağlayarak savunmasını yaptı! Çelişkili ifadeleri dikkat çekti!

Kasım ayında tutuklanan ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler bugün hakim karşısına çıktı. Ünlü fenomenler kimlik tespiti sırasında gelirlerini açıklarken, kız kardeşler ağlayarak birbirlerine seslenmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Gündem

04.09.2024, 13:28

Lüks yaşam tarzlarıyla sosyal medyada gündemden düşmeyen Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler de 'Kara para aklama ve suç örgütüne üye olma' suçları nedeniyle Kasım ayında tutuklanmışlardı.

Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler peş peşe geldi: 'İdam gelmeli' Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler peş peşe geldi:... Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLERE 44 YIL HAPİS TALEBİ

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerinde aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Bahar Candan hakkında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep edilirken Nihal Candan hakkında ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Sapphire AVM kapandı mı? Sapphire AVM kapandı mı? Haberi Görüntüle

'HEP SANA ENERJİ GÖNDERDİK'

Cezaevinde tutuklu bulunan Bahar Candan jandarmalar eşliğinde duruşma salonuna getirilirken, Nihal Candan ise avukatı ile birlikte adliyeye geldi.

Mahkemede Bahar Candan ve Nihal Candan için kimlik tespiti yapıldı. Nihal Candan ağlayarak kardeşine seslendiği, “Dinle, soruları dinle sadece. Herkes seninle. Her şey çok güzel olacak hep yanında olacağız. Çok dua ettim sana. Gökyüzü beyazdır sen de beyazsın. Hep sana enerji gönderdik” dedi.  2 kardeşte duruşmada nefes egzersizi yaptığı ve elleri ile birbirlerine kalp işareti yaptıkları öğrenildi. 

İstanbullu İBB Başkanı İmamoğlu yüzünden bunu da gördü: Su faturalarında tarihte bir ilk! İstanbullu İBB Başkanı İmamoğlu yüzünden bunu da gördü: Su faturalarında... Haberi Görüntüle

AYLIK GELİRLERİNİ AÇIKLADILAR

Alisya Bahar candan'ın kimlik tespiti esnasında sosyal medya ile uğraştığı, aylık gelirinin ise 60 bin ila 100 bin TL arasında değiştiğii belirtti. Gülnihal Çiçek olarak bilinen Nihal Candan ise avukat olduğunu ve evli olduğunu belirterek, stajının iptal edildiğini ve aylık gelirinin bulunmadığını belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading