Caner Erkin Erşan Kuneri dizisinde Rusça ne dedi? Erşan Kuneri 1. bölümdeki Caner Erkin mi?

Caner Erkin Erşan Kuneri dizisinde Rusça ne dedi? Erşan Kuneri 1. bölümdeki Caner Erkin mi?

Netflix'in sevilen Türk dizisi Erşan Kuneri 2. sezon bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Diziyi izleyenler Erşan Kuneri 1. bölümdeki Caner Erkin mi? sorularını sordu. Dizide konuk oyuncular da izleyicileri şaşırttı.  Caner Erkin gerçek hayatta eşi olan Şükran Ovalı ile birlikte aynı sahnede yer aldı. Erkin dizide Rusça konuştu. Peki Caner Erkin Erşan Kuneri dizisinde Rusça ne dedi?

Gündem

11.10.2024, 10:36

Erşan Kuneri dizisi 10 Ekim'de Neflix'te gösterime girdi. Dizi Türkiye'de en çok izlenenler lisesine adını yazdırmayı başardı. Dizide pek çok kişi de konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizinin ana kadrosunda yer alan Şükran Ovalı'nın geröek hayatta eşi olan Caner Erkin de dizide kısa bir rol oynadı.

Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti Halk otobüsünde dehşet: Onlarca kişinin gözü önünde boğazını kesip katletti Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ DİZİSİNDE SARIŞIN ADAM CANER ERKİN Mİ?

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Fatih Karagümrük ve son olarak Eyüpspor forması giyen Caner Erkin'in son durağı dizi setleri oldu. Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri 2 dizisinde Caner Erkin konuk oyuncu olarak yer aldı. Erkin'in Şükran Ovalı ile birlikte yer aldığı sahne izleyicileri gülümsetti. Bu sahne sosyal medyada da oldukça tartışıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cesedi ormanda bulunan Pelin'in ailesine telefon: Yüreğimiz dağlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cesedi ormanda bulunan Pelin'in ailesine telefon: Yüreğimiz dağlandı Haberi Görüntüle

CANER ERKİN DİZİDE RUSÇA NE DEDİ?

Erşan Kuneri'nin 2. sezonunda, Şükran Ovalı'nın eşi Caner Erkin birlikte rol aldı. Caner Erkin rol arkadaşı eşine Rusça birşeyler dedi. Rol gereği bu konuşmaya kızan Şükran Ovalı "karınızdan kızınızdan da mı utanmıyorsunuz" dedi. Caner Erkin ise "ne diyorsun kızım ya" diyerek sahne sonlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading