Yandex Metrica

Sitede Ara

Caner Tikicieri kimdir? Kick Boksçu Caner Tikicieri nasıl öldü?

Caner Tikicieri kimdir? Kick Boksçu Caner Tikicieri nasıl öldü?

Milli Kick Boksçu Caner Tikicieri çıkan kavgada vucuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Caner Tikicieri pek çok müsabakaya çıkmış ve son zamanlarda ise antrenörlük ve hakemlik yapıyordu. Peki Caner Tikicieri kimdir? Kick Boksçu Caner Tikicieri nasıl öldü, kim tarafından öldürüldü?

Gündem

10.09.2024, 11:46

İstanbul Ataşehir Aşık Veysel Mahallesinde 3 Eylül saat 23.00 sıralarında iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada silahların da ateşlenmesiyle ortalık adeta kan gölüne döndü. Milli Kick Boksçu Caner Tikicieri silahla vurularak öldürüldü. Basına yansıyan haberlerin ardından Caner Tikicieri kimdir? Kick Boksçu Caner Tikicieri nasıl öldü? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. 

UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne olur? UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne... Haberi Görüntüle

CANER TİKİCİERİ KİMDİR?

Caner Tikicieri kick boks branşında çeşitli müsabakalarda ülkemizi temsil etti. Milli olarak uluslararası maçlarda ringe çıkan Caner Tikicieri aktif spor yaşantısını sonlandırına antrenör ve hakemlik yapmaya başlamıştı.

İstanbul'da yaşamını sürdüren Caner Tikicieri iki grup arasında çıkan kavgada başından vurularak öldürüldü.

Kavganın ise alacak verecek meslesi yüzünden çıktığı iddia edildi.

İddialara göre Caner Tikicieri araba nedeniyle satın aldığı kişilere yaklaşık 250 bin lira borcu oldu ve bu borç yüzünden taraflar arasında husumetin olduğu iddia edildi. 

Caner Tikicieri'nin ölümü üzerine Türkiye Kick Boks Federasyonu'ndan başsağlığı mesajı yayımlandı. Mesajda "İstanbul ili Milli Hakem ve Antrenörlerimizden Caner Tikicieri vefat etmiştir. Merhuma Yüce ALLAH’ tan rahmet, kederli ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Caner Tikicieri'nin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada 3 kişi gözaltına alındı.

Caner Tikicieri kimdir.JPG

Türkiye'nin en zengin 27 kişisi belli oldu Türkiye'nin en zengin 27 kişisi belli oldu Haberi Görüntüle

CANER TİKİCİERİ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Sosyal medyada yer alan iddilara göre Caner Tikicieri alacak verecek meslesi yüzünden çıkan husumet nedeniyle çıkan kavgada öldürüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading