Sitede Ara

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl?

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl?

ATV spikeri Cem Öğretir, Ana Haber Bülteni öncesi Esra Erol’a bağlandı. Bu sırada burnu kanayan Öğretir, apar topar yayından alındı. Peki, Cem Öğrritr'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Gündem

09.10.2024, 22:59

ATV Ana Haber Bülteni öncesi "Esra Erol'da" programının sunucusu Esra Erol biraz sonra başlayacak haber bülteni için Cem Öğretir'e bağlandı. Öğretir'in burnu haber başlıklarını sayarken bir anda kanamaya başladı. Durumu ilk fark eden Ersral oldu ve Öğretir'i derhal yayından aldı. 

Otopsiye giren doktor ve savcı konuştu! Cem Garipoğlu öldü mü? Otopsiye giren doktor ve savcı konuştu! Cem Garipoğlu öldü mü? Haberi Görüntüle

SAĞLIK DUURMU NASIL?

O sırada araya reklam girdi ve Cem Öğretir'e tıbbi müdahalede bulunuldu. Reklamdan sonra başlayan haber bültenine çıkamayan Öğretir'in durumu merak konusu oldu. Ünlü sunucunun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada Öğretir'in tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldığı, durumunun iyi olduğu olduğu bildirildi. 

Bartın 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da hangi ilçelerde okullara tatil var? Bartın 3 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Bartın'da hangi ilçelerde... Haberi Görüntüle

CEM ÖĞRETİR KİMDİR?

8 Ağustos 1973 yılında İngiltere'de doğan ünlü haberci, 4 yaşına kadar İngiltere'de yaşadı. İngiltere'ye dair anılarının hafızasında çok net olmadığını ifade eden Cem Öğretir, mesleğe 1995 yılında başladı. Birçok özel kurumda editör, muhabir ve spiker olarak çalışan Cem Öğretir, 2009 yılında Atv'ye geçti. 10 Ağustos 2009 yılında Atv Ana Haber'i sunmaya başlayan Cem Öğretir, birçok ödüle layık görüldü.

2006 yılından beri kendisi gibi haberci ve sunucu olan Seda Öğretir ile evlidir. Çiftin, 1 kızı bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading