Canlı yayında şok anlar! Cem Öğretir burnu kanadı... Durumu nasıl? Sağlık durumu iyi mi? Hastaneye kaldırıldı mı? Gizli bir hastalığı mı var? Cem Öğretir durumunu açıkladı!

Canlı yayında şok anlar! Cem Öğretir burnu kanadı... Durumu nasıl? Sağlık durumu iyi mi? Hastaneye kaldırıldı mı? Gizli bir hastalığı mı var? Cem Öğretir durumunu açıkladı!

Ünlü sunucu Cem Öğretir, ATV Ana Haber sunucusu olarak izleyicilerini korkuttu. Esra Erol’un programına bağlandığı sırada canlı yayında burnu kanamaya başladı. Olay, Cem Öğretir’in haber başlıklarını aktarırken gerçekleşti. Durumu fark etmeyen Öğretir, Esra Erol’un uyarısıyla yayından alındı.Yayından sonra sağlık durumu hakkında bilgi veren Öğretir, kanamanın başlangıçta burun akması olarak düşündüğünü, sonradan kanama olduğunu fark ettiğini belirtti. Tetkiklerin yapılacağını, ancak genel durumunun iyi olduğunu söyledi.   

Gündem

11.10.2024, 18:58

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programının ana haber bülteni ile bağlantı sırasında, ünlü haber spikeri Cem Öğretir’in bir anda burnu kanamaya başladı. Cem Öğretir, bülten sırasında başlıkları sıralarken, Esra Erol bu durumu fark ederek paniğe kapıldı. Hemen yayından görüntüyü alarak reklam arasına girdi. Reklam sırasında Cem Öğretir’e müdahale edildi. Ekip, durumu kontrol altına almak için gerekli önlemleri alırken, izleyiciler de spikerin sağlık durumu hakkında endişeliydi. Olay sonrası Cem Öğretir, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Narin Güran cinayeti ne zaman açıklığa kavuşacak! Bakan Yerlikaya'dan merak edilen soruya yanıt Narin Güran cinayeti ne zaman açıklığa kavuşacak! Bakan Yerlikaya'dan merak... Haberi Görüntüle

SONRADAN FARK ETTİM

Canlı yayında burnunun kanaması sonrası endişe yaratan Cem Öğretir, sağlık durumu ile ilgili olarak, "Tam benim sunumum bitmişti ki bir sıcaklık hissettim. Açıkçası bunu burun akması olarak düşündüm. Sonradan kanamaya başladığını fark ettim." dedi. 

Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı! Muş'ta jaguar mı var? İddia sosyal medyada hızla yayıldı! Haberi Görüntüle

TANSİYON HASTASI MI? 

Yayına katıldığı sırada yaşadığı kanamanın ardından durumunun ciddiyetine dair endişelere değinen Öğretir, "Ben gayet iyiyim. Elbette bir tansiyon olma ihtimali var. Tetkiklerim yapılacak.'' şeklinde konuştu. 

İzleyicilerini rahatlatan bu açıklamalarıyla, durumu kontrol altına alınmış görünüyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işgal ve istila politikası artık bir son bulmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işgal ve istila politikası artık bir son... Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU ENDİŞE YARATTI 

Cem Öğretir'in sağlık durumu için endişelenen hayranlarına, durumu hakkında bilgi vermesi ve sağlık kontrollerinin yapılacağını açıklaması rahatlatıcı bir gelişme oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading