Cansız bedeni bulunan Rojin Kabaiş'e gözü yaşlı veda! Genç kızın tabutunu bakım kimler taşıdı

Van'da, 27 Eylül'de kaybolan ve dün cansız cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi. Genç kızın tabutunu kadınların taşıdığı görüldü. Öte yandan Rojin'in ön otopsi raporu da belli oldu. Rojin'in ön otopsi raporunda ölümünde şüpheli bir şeye rastlanmadı. Darp ve ateşli silah izi belirlenmedi. Kesin ölüm sebebi belirlenemedi. Alınan örnekler İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Gündem

16.10.2024, 11:35

Van'da kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten acı haber 18 gün sonra geldi.

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen ve 27 Eylül'den itibaren bir daha haber alınamayan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'in cansız bedeni, dün Tuşba ilçesi Mollakasım Mahallesi'nde Van Gölü kıyısında bulundu.

Köfteci Yusuf kapatıldı mı? Bilmeden domuz eti yemek günah mı? Köfteci Yusuf kapatıldı mı? Bilmeden domuz eti yemek günah mı? Haberi Görüntüle

ACILI ANNE KAHROLDU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Rojin Kabaiş'in cenazesi, ekiplerce olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için cenaze aracıyla Van Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kızının ölüm hjaberini alan acılı anne Nizamettin Kabaiş ile akrabaları, Van Adli Tıp Kurumu önünde bekledikleri sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize edilen oran! Prof. Dr. Naci Görür uyardı: işte Marmara depremi için revize... Haberi Görüntüle

CENAZE DİYARBAKIR'A GETİRİLDİ

Otopsi işleminin ardından ailesine teslim edilen Kabaiş'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Diyarbakır'a götürüldü. Van Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin ardından baba Nizamettin Kabaiş ve akrabaları tarafından alınan Rojin Kabaiş'in cenazesi, kara yoluyla Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığına getirildi.

Siber devriyeler suçluların peşinde: Sosyal medyada 5 bin 18 hesapta suç unsuru tespit edildi Siber devriyeler suçluların peşinde: Sosyal medyada 5 bin 18 hesapta... Haberi Görüntüle

ROJİN'İN TABUTUNU KADINLAR OMUZLADI

Burada Yeniköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından tabutu kadınların omuzlaması dikkatlerden kaçmadı. Rojin Kabaiş'in cenazesi Yeniköy Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi. Rojin Kabaiş'i toprağa veren yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Şenol Sönmez kimdir? Ne iş yapıyor? Hadise'nin yeni sevgilisi kim? Şenol Sönmez kimdir? Ne iş yapıyor? Hadise'nin yeni sevgilisi kim? Haberi Görüntüle

ÖN OTOPSİ RAPORU BELLİ OLDU

Öte yandan Rojin'in ön otopsi raporu da belli oldu. Rojin'in ön otopsi raporunda ölümünde şüpheli bir şeye rastlanmadı. Darp ve ateşli silah izi belirlenmedi. Kesin ölüm sebebi belirlenemedi. Alınan örnekler İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.






Habere Tepki Ver

1

0

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading