Cansu Canan Özgen kimdir?

Cansu Canan Özgen kimdir?

Dolandırıcıların son kurbanı ünlü sunuculardan Cansu Canan Özgen oldu. Kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan kişilerin Özgen’in hesabından 450 bin lira çaldı. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir?

Gündem

15.10.2024, 15:21

Dolandırıcıların hedefindeki isimlerden birisi ünlü sunuculardan Cansu Canan Özgen oldu. Geçtiğimiz Aralık ayında Mustafa A. adlı kişi banka numarasına benzeyen bir hat ile Özgen’i aradı. Arayan kişi kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak ünlü sunucuya hesap güvenliği için işlem yapılması gerektiğini ifade etti.

Zanlı özel banka bilgilerine eriştiği sunucu Cansu Canan Özgen’in hesabından 450 bin liralık tutarı başka hesaba transfer yaptı. Durumun farkına varan Özgen dolandırıcıların ağına düştüğünü anlayınca banka yetkililerine haber verdi. Ve ardından da savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Şahıs Mustafa A. kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmara Bölgesi'ndeki bazı iller için uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Marmara Bölgesi'ndeki bazı iller için uyarı: Kuvvetli yağış geliyor Haberi Görüntüle

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. 35 yaşında olan Özgen’in anne tarafı Erzurumlu, baba tarafı Selanik göçmenidir. Liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesinde tamamlayan Özgen, İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Cansu Canan Özgen

Diksiyon kurusuna giderken stajyer olarak başladığı Beşiktaş TV’de ekranlara çıktı. Fanatik Beşiktaşlı olan Cansu Canan Özgen, BJK tv' de uzun süre tv programı yaptıktan sonra 2012 yılında Habertürk’e gece spikeri oldu.

2012 yılından beri HABERTÜRK TV’nin izlenme rekorları kıran programı ‘Öteki Gündem’in sunuculuğunu yapmakta iken 17 Eylül 2018 tarihinde resmen ayrıldığını duyurdu. Habertürk TV'den ayrıldıktan sonra A Haber Kanalı'na geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sundu.

Cansu Canan Özgen 2019 yılının başından itibaren A Haber televizyonuna bağlı A Para kanalına geçerek Cuma geceleri yayınlanan "Gündem Dışı" programıyla ekranlara gelmeye devam etti.

9 Şubat 2020 tarihinde bir süredir beraber olduğu eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü olan Erden Eryüz ile nişanlanan Cansu Canan Özgen çifti 15 Temmuz 2020 tarihinde evlenmişlerdir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading